csergogaby Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Mie imi place mai mult primul model, cel pe care il am si eu. In Italia am vazut multe modele noi, dar si modele vechi. Link to comment
Indigo Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 Astazi am vorbit cu un dealer chevrolet. A zis ca nu se stie de acest an, dar in mod cert, de anul viitor vor aduce pe piata romaneasca si chevrolet spark (aka Matiz 2). Nu a stiut sa-mi spuna la ce pret orientativ. Link to comment
NGruia Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Vazut azi Matiz II pe la ora 8:30 . Arata , e ... dragut cu semnalizatoarele alea intre faruri !! Numarul B-41-DWR si e recidivist , l-am mai vazut odata prin mai in Timisoara Link to comment
laurentziu83 Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 La fel vazut de doua ori B 35 DWR, odata in octombrie si a doua oara acum 3 saptamani intre Vaslui si Iasi. Matiz alb. Probabil ar fi ale reprezentantei. Link to comment
VAXXi Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Din moment ce ambele au DWR la număr, aş paria că literele vin de la "Daewoo România" . Link to comment
iuzar Posted July 13, 2004 Author Share Posted July 13, 2004 Vaxxi eu cred ca DWR vine de la Dacia Logan, mai degraba...hihihi Link to comment
cchrism Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Permiteti sa raportez, am vazut azi B-26-DWR, pentru a doua oara, l-am mai vazut acum vreo cateva luni. Stand la stop langa mine m-am uitat pe actibildul de pe geamul din spate. Guess what? VIN-ul incepe cu UU6MF484, si scria matiz S EURO3. UU6 mie-mi suna a produs la Craiova. Deci se pare ca s-au produs si aici cateva. Link to comment
FLEX Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Ne-o astepta vreo surpriza de la 1 ianuarie 2005? (data de introducere a E3 pentru producatorii romani). Practic, ar fi singura sansa de a contracara cumva Logan, piata cere schimbare ... chiar zilele astea am fost foarte atent in trafic, sint Matize cit frunza, cita iarba, aproape cit Berline ... in Bucuresti, cel putin, a devenit masina municipala Link to comment
laurentziu83 Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 UU6MF484...Deci se pare ca s-au produs si aici cateva. Atunci ne explici si noua de ce nu am vazut nici un Cielo cu UU6, ci numai cu KLF? Eu unul ramas cam nedumerit. Are cineva CNE cu UU6 la serie? Link to comment
VAXXi Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Textul mesajului lui cchrism, acum mutat la Utile / Furturi Auto: Din cunostintele mele la codul VIN literele UU sunt asignate Romaniei, apoi urmatoarea cifra ar fi 1 pentru Uzina Dacia, 2 Uzina Olcit, 6 Uzina Daewoo Craiova (chit ca e aceeasi cu cea de la Olcit ca si locatie). Pentru Cielo, Leganza, s-a pastrat codul cu KL, dar nu stiu exact motivul. Exista Nubira cu UU6, cel putin asa pare. Exista si TICO cu QL. Link to comment
VIPER Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Poze cu Chevrolet Matiz, va aparea pe piata din primavara 2005: Link to comment
Instinkt Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Pusesem si eu cateva poze mai demult ( http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=1094&start=15 ), ce-i drept, nu poze de prezentare. Arata destul de bine, dar ma scoate din pepeni cum au pus ceasurile pe mijloc... Si apropo, ai uitat sa precizezi pe care piata va aparea in 2005... Cred ca la noi, vine undeva in jur de 2015 probabil. P.S. Ati vazut ca are in sfarsit turometru ? Link to comment
NGruia Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Am Nubira II cu UU6... Link to comment
ovidiuc Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Super,atat pot sa spun. Link to comment
zalmoxis Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Mie unul nu-mi place chiar atat de mult ..Mai design-ul de design tetelu astea-s carpeli Matiz arata bine in forma initiala e greu e foarte greui sa-i mai aduci imbunatatiri ...Doar asa un touch de trendy da' atata...si ia cititi aici parca ar fi vreo noua masina !!..Oricum volan oglinzi si schimbatoarele alea le putem pune si pe ale noastre ca si rotzile ..Altceva nu prea mai vad !!!.... http://www.babez.de/chevrolet/matiz.php Link to comment
VIPER Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Corect: o sa apara in Germania in primavara lui 2005... Si, probabil, si la noi tot atunci! Link to comment
FLEX Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Boboc masinuta, imi place, si-a pastrat identitatea (iti dai instant seama ca e un Matiz) si e in pas cu vremurile ... totusi, s-a umblat la platforma, ampatamentul e marit cu 10mm (oare au modificat puntea spate?) si motorizarea de baza e acum 1.0l. In mod normal, presele pentru M1 se dau la gunoi, presele de M2 fac colectii CKD pentru locatiile Daewoo din afara Coreeii, asa ca e foarte posibil ca de la 1.01.2005 sa avem M2 Euro3 in RO ... oare ne-or pasa si motorul de 1l? Si DA! are in sfirsit turometru! ... pe mine nu ma deranjeaza aranjarea centrala a instrumentelor ... mi se pare ca sub aeratoare e un mare display? pentru sistemul de navigatie? si oare in spatele volanului or fi tot felul de indicatoare (semanlizare, lumini, usi deschise, benzina, temperatura, ulei) si un mic display pentru computerul de bord? Asta ce-l vedem e torusi un prototip demonstrator (il cheama M3X), dar e clar ca seria nu va fi foarte departe de cum arata asta. Ca dotari trendy, ar avea semnalizatoare in oglinzile laterale (nu pe aripa) si (colosal!) jante pe 16 inch! Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Eu vad in poze ca turometrul e analogic . Oricum masina arata bine, mai ales la interior dar si fata arata bine cu farurile alea. Stopurile nu prea imi plac. A se observa finisajele interioare. Misto!!! AH, si computer de bord cu LCD mare. Link to comment
Mishu Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Foarte misto! Cu o singura problema: Ce cauta, frate, aerisirile de pe Solenza si camioanele Iveco pe Matiz?!?! Link to comment
FLEX Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Ehhhh ... sau de Alfa Romeo! Link to comment
emi2009 Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Foarte misto! Cu o singura problema: Ce cauta, frate, aerisirile de pe Solenza si camioanele Iveco pe Matiz?!?! Corect...Shi tomberonul ala de scrumiera??? Ca exterior/interior chiar i-mi place... Link to comment
FLEX Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 M-a corectat pe mine, initial nu-l observasem in "caciula" si am crezut ca e digital, in spatele volanului. Link to comment
Satori Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 aha... mie imi place mashinutza. mi-as lua asa ceva. mai ales cum iese esapamentul Link to comment
emi2009 Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 aha...mie imi place mashinutza. mi-as lua asa ceva. mai ales cum iese esapamentul Cred ca shi la mashinutzele noastre se poate face asa ceva...prin modificarea circuitului de evacuare...sa nu ma intrebi cum... Link to comment
Recommended Posts