Dj_Dark Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Hai sa ne laudam si noi... Eu prezent! Merge careva la Eros show? Link to comment
Dj_Dark Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 EU?????????? . Haidi bre, femeile nu-ti mai plac? Link to comment
Costi VLN Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Daca nu ploua,pe la noua,apar si eu. Link to comment
dvd Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Cred ca este prima data in 4 ani cand sincer as veni si eu. Link to comment
Salex Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 I-am zis ieri DJ-ului ca vin ... asa ca trebuie sa ma prezint Link to comment
Costi VLN Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Ar fi si cazul Salex,ai cam chiulit in ultimul timp. Link to comment
Salex Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 (edited) Nu din voia mea . As fi vrut sa fiu cu voi in loc sa trec prin tot ce am trecut. In drumul inapoi spre casa am avut parte de un accident ca si facut. Noroc ca nu aveam prea mult singe in alcool (copyright Ami !) si frinele MOSului sint in stare f. buna de functionare ca altfel ... ma vedeati la stirile de la ora 5:00 . In momentul in care o tanti cu un Fiesta grena mi-a tisnit in fata intr-o intersectie simpla, singurul lucru pe care am apucat sa il vad inainte de o frina de zile mari (sau nopti mari) a fost fata tipei luminata de farurile mele. Ceva de genul . Multumesc taximstristului din spate ca a pastrat o distanta utila si a avut si el, la rindul lui, frinele in regula Edited May 6, 2010 by Salex Link to comment
Dj_Dark Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Mda.. Ce culoare aveau ochii? Uite ca aseara am balmajit o gramada de chestii insa am uitat sa-ti cer detalii despre calatorie. Link to comment
Salex Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Nici o problema ... e greu de uitat Link to comment
Recommended Posts