yannlepantrec Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 De afumat ne-am afumat (cu gratarele), tot Bucurestiul se muta la noi dar acum se termina asa ca e numai bine sa-l punem la cale pe urmatorul. Ca sa poata veni si absentii (io si Didi). Link to comment
alin.giga Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Salutare, fratilor cum facem sa dau si eu de voi ...am mai venit acum 2 sapt si nu am reusit sa va gasesc (a doua oara)... inteleg ca va intalniti direct la FRiENDS sau va vedeti afara, admirati masinile, si intrati cu totiiiiiii. In speranta ca sapt asta ne vom cunoaste va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut !!! Link to comment
free_spirit Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Salutare, ... inteleg ca va intalniti direct la FRiENDS sau va vedeti afara, admirati masinile, si intrati cu totiiiiiii. In speranta ca sapt asta ne vom cunoaste va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut !!! Salutare, Deci, daca vii inainte de 18.00,tre' sa stai "de sase" pana mai apare vreunul, doi, si apoi se intra cu gashca la frappe-uri.Daca vii dupa 18.00 cu mai mult de 20-30 de minute, intra cu tupeu si undeva in dreapta, unde auzi mai multa galagie,dai de noi. In alta ordine de idei, eu, maine, daca vremea va fi misto, imi pun gratarul in portbagaj si ma duc DIRECT la Sitorman.Am de gand sa stau acolo toata ziulica si sa ajung si la un suc colorat cu aroma de ...Porsche 911 ) Deci, care-ti vine cheful de fum in nari sau macar de o plimbare prin natura, stiti unde ma gasiti. Va pupa tata !! Respect !! Link to comment
paul_marines Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 ... inteleg ca va intalniti direct la FRiENDS va admirati masinile, si intrati cu totiiiiiii. Salutare Alin si sa stii ca nu ne mai admiram masinile, deoarece le stim de mai bine cativa ani. In schimb ne vedem inauntru la un frape cu ceva discutii energizante. Te asteptam. Link to comment
dreamlike Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Eu si Cristina suntem nerabdatori sa participam la o noua intalnire DWCCC. Maine suntem prezenti la locul si ora stabilite. Despre gratar, trebuie sa spun "pas", pentru ca sunt in cantonament pentru "Prima evadare" . Link to comment
Immortal Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 (edited) Si noi si noi...binenteles, NU la cantonament. PS: Va'nvatam noi acum cum e cu "afumatu"... Edited May 8, 2010 by Immortal Link to comment
free_spirit Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 (edited) Salutare !! Azi, cum spusesem deja in postul anterior, am vrut sa impusc doi iepuri deodata.Si mi-a iesit! Ah, ba nu, pardon, am impuscat o caprioara ( doar cu aparatul foto ) si un gratar pe cinste. Si de fapt si un "iepure" in sensul ca am ajuns si la frappe, asa...ca desert dupa mici si fripturici. E-adevarat, dupa astea ar fi mers niste mari beri reci, dar m-am multumit doar cu bericica fara alcool. Spre surprinderea mea, MCojo+1+1/2, au raspuns propunerii mele si s-au alaturat iesirii in natura, uinde am avut parte de o vreme minunata si de liniste. Super !! Mai vrem !!! Sa speram, cat mai curand si cat mai multi. Succes maxim, Dreamlike !! Drum bun,Vanatorule !! Arata-le otomanilor ca suntem cei mai buni. Respect !! Edited May 8, 2010 by free_spirit Link to comment
MCojo Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Intradevar o zi excelenta din toate punctele de vedere! Si sa mai spunem ca s-a finalizat cu un safe sex la Friends?! Link to comment
yannlepantrec Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 Bai da ce fetze avem cu totii! Viitoarea data de gratar o sa fie participantii in numar maxim, poate. Acum vad ca ati avut si peste-mmmmm! (vreau si eu!) Mestere alin-degeaba ne tot ameninti ca vii ca nu te-am zarit. Poate ne onorezi cu prezenta alta data. Pana atunci bafta Dreamlike! Link to comment
alin.giga Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Bai da ce fetze avem cu totii! Viitoarea data de gratar o sa fie participantii in numar maxim, poate. Acum vad ca ati avut si peste-mmmmm! (vreau si eu!) Mestere alin-degeaba ne tot ameninti ca vii ca nu te-am zarit. Poate ne onorezi cu prezenta alta data. Pana atunci bafta Dreamlike! Neata la lume !!! Pentru sambata asta imi cer scuze dar au aparut chestii neprevazute si nu am mai reusit sa ajung. Chiar imi doresc sa ajung si eu sa ne cunoastem ... doar ca a mea sotioara este insarcinata (multumesc lui D-zeu) si tot timpul apare cate ceva, atunci cand am reusit sa vin nu am dat de voi ...ma gandeam sa intru in Friends dar ...ma gandeam eu ...cum naiba va recunosc ...intreb pe toata lumea daca sunt la intalnirea membrilor Daewoo Club... . Ma gandesc la un numar de tel pe care sa-l apelez cand ajung sa-mi fie mai usor sa va identific . daca vrea cineva, din cei care vin saptamanal ...lasati-mi si mie un numar la ID mess alin.giga. Sper ca saptamana asta sa fiu si eu prezent la sorbitul cafelutei ... O zi cat mai usoara tuturor!! Link to comment
free_spirit Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 ...ma gandeam sa intru in Friends dar ...ma gandeam eu ...cum naiba va recunosc ...intreb pe toata lumea daca sunt la intalnirea membrilor Daewoo Club... . Salutare !! Nene, n-ai inteles ca noi suntem aia galagiosi din dreapta?? ) Si daca ai fost un pic atent la pozele postate, n-ai cum sa ne ratezi. Hai, las' ca glumesc. Ne gasim noi. Sanatate multa sotiei si bebelusului. Uite, suna-ma pe mine daca vrei sa ajungi la un suc colorat. 0749.551.863/0761.607.155 Respect ! Link to comment
Recommended Posts