adimfx Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 (edited) O companie britanica de solutii de management a dezvoltat un nou produs de asigurare, destinat soferilor sau companiilor care detin flote de autovehicule, ce presupune despagubirea in caz de alimentare cu alt combustibil decat cel potrivit. mai multe pe 0-100.ro Edited May 7, 2010 by adimfx Link to comment
VAXXi Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Imi povestea un prieten ca intr-o tara mai cu apa calda exista si asigurarea "de stricaciune". Adica: iti iei o masina SH, te asiguri, si daca-ti pica de exemplu cutia de viteze iti este reparata ca un accident pe CASCO la noi. Link to comment
Juliaen Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 On 5/7/2010 at 9:57 AM, VAXXi said: Adica: iti iei o masina SH, te asiguri, si daca-ti pica de exemplu cutia de viteze iti este reparata ca un accident pe CASCO la noi. Caz concret: acum 2 ani m-am intalnit pe aeroportul din Munchen cu o cunostinta din Spania. Venea spre Romania cu un Opel Corsa iar in Salzburg i-a picat cutia de viteze. Cei de la asigurari i-au asigurat transportul la aeroportul din Munchen, biletul de avion si dauna totala (transportul masinii si reparatiile ajungeau 75% din valoarea asigurata). I-au cerut doar o constatare intr-un service si dovada predarii masinii la un centru de dezmembrari din Salzburg. Dar, dupa cum se spunea, e valabil numai in tarile cu apa calda. La noi se asigura doar asistenta rutiera, in speta transportul pe platforma pana la primul service. Link to comment
Recommended Posts