Jump to content

Video, Foto: Miros De Pasiune Si Benzina La Raliul Argesului

adimfx

Recommended Posts

In lipsa unui circuit de viteza pentru competitii sportive auto si moto, noua romanilor nu ne ramane decat sa ne bucuram de astfel de evenimente tot pe trasee organizate in orase. Municipiul Pitesti nu e chiar Monte Carlo, insa mirosurile de pasiune, benzina si cauciuc sunt aceleasi peste tot in lume. Iata cronica subiectiva a unui spectacol auto din orasul automobilelor.

mai multe pe 0-100.ro

• Like 2

Păcat că nu s-a găsit un traseu în parcurgerea căruia să nu fie întâlnite "plombe", "lacuri de acumulare" a apei lângă borduri, guri de canal la alt nivel decât cel al străzii... Oricum foarte fain, mi-ar fi plăcut să văd spectacolul, din păcate n-am ştiut nici de hill-climb'ul desfăşurat weekend-ul ăsta la Bucovăţ :(

A fost cea mai buna zona a Pitestiului, cel mai "curat" asfalt...in alte zone era mult mai nasol, si-n plus, am auzit ca a fost neaparata nevoie de o panta pentru monoposturi ( motivul nu-l cunosc )

• 4 weeks later...
  On 5/10/2010 at 11:39 AM, EM!L said:

Păcat că nu s-a găsit un traseu în parcurgerea căruia să nu fie întâlnite "plombe", "lacuri de acumulare" a apei lângă borduri, guri de canal la alt nivel decât cel al străzii... Oricum foarte fain, mi-ar fi plăcut să văd spectacolul, din păcate n-am ştiut nici de hill-climb'ul desfăşurat weekend-ul ăsta la Bucovăţ :(

Salut, mai jos gasesti programul celorlalte probe, asa cum l-am primit si eu de la organizatori:

Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010:

Etapa 1 - Raliul Brasovului - 16-18 aprilie - asfalt

Etapa 2 - Raliul Argesului - 7-9 mai - asfalt

Etapa 3 - Raliul Muresului - 4-6 iunie - asfalt

Etapa 4 - Raliul Clujului - 25-27 iunie - asfalt

Etapa 5 - Raliul Sibiului - 16-18 iulie - macadam

Etapa 6 - Raliul Tara Barsei - 27-29 august - macadam

Etapa 7 - Raliul Aradului - 17-19 septembrie - macadam

Etapa 8 - Raliul Iasului - 8-10 octombrie - macadam

Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010:

Etapele 1, 2 - 21-23 mai - Sugas/Covasna

Etapele 3, 4 - 11-13 iunie - Teliu/Brasov