BogdanG Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 (edited) Azi e joi, azi e joi vine Sharpili pe la voi si cu jumatatea lui evident Edited May 13, 2010 by BogdanG Link to comment
BogdanG Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 E scarbita de ce se intampla in tara asta, hai poate bagi si tu juma de ora de intalnire ca nu-ti face rau ba chiar face bine la cerebeal ca mai bagam un pic de politica ad-hoc la marginea bordurii . Link to comment
Tommy Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Ailalta jumatate a mea (adica aia interioara, metafizica, transcendentala, empatica la luna) vrea sa vada oameni veseli, asa ca vezi ce faci cu jumatatea ta sssssaitoare Link to comment
Ami Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Pai ne veselim, daca da Tommy comanda... Link to comment
nfpetrovici Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 As fi venit si eu daca nu m-ar fi lasat masina in drum la Universitate. 99% greseala a fost a mea pentru ca de la un timp am observat ca stergatoarele se comporta aiurea (nu revin in pozitia initiala si daca le puneam eu manual, dadeam contact cu maneta stergatorului pe neutru, ele tot se deplasau cam pe la jumatatea parbrizului). Am mers cu ele cateva zile pentru ca nu am putut sa rezolv problema si azi am observat ca s-au incurcat (adica stangul a dat in dreptul), am mai mers vreo 10 minute si am parcat masina. Cand sa dau sa plec, am tot dat la chei dar degeaba. Doar radioul mai merge. Si bineinteles ca mirosea rau a ars. Acum doar sper sa nu fie o chestie nasoala rau. Daca m-ar ajuta si pe mine cineva as fi recunoscator (chiar contracost). Nu am verificat daca mai merge si altceva in afara de radio... Presupun ca e vorba de ceva sigurante arse. Link to comment
Recommended Posts