yannlepantrec Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Si iata ca mai trecu o saptamana, si iar se apropie sambata. Cine vine la o frappeiala? Link to comment
yannlepantrec Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 Hai ca-i bine, ne adunam. Altu' la rand! Link to comment
dreamlike Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 (edited) Familia Grigorescu a.k.a. Dreamlike cu iubita lui sotie sunt prezenti, ca de obicei, mai ales ca am multe de povestit ... Pana atunci cateva indicii: Edited May 14, 2010 by dreamlike Link to comment
dreamlike Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Am ajuns pe locul 76 la general si pe 52 la categoria de varsta 21-35 ani, iar din cei 1250 de participanti care au luat startul au incheiat cursa in jur de 800. Am fost dezavantajat de pozitia la start, unde am fost implicat intr-un carambol si de calitatea bicicletei pe care am concurat. Mai multe detalii in editia de maine la frapeu, sper ca v-am trezit interesul ... Link to comment
free_spirit Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 (edited) Am ajuns pe locul 76 la general si pe 52 la categoria de varsta 21-35 ani...../ sper ca v-am trezit interesul ... Salutare !! Bravo, nene !! Ti-am tinut pumnii, sa stii ! Si te-am vazut si astazi cand bagai tare sa urci spre pod la Agigea, dar ma grabeam sa ajung in alta parte , ca iti trageam macar o poza in plina alergare. Si in alta ordine de idei, bai nenicilor, duminica undeva dupa pranz, instalez tabara cu gratar la Sitorman. Gata, m-am invatat acolo, la liniste si la iarba verde. Numai vremea sa tina cu mine, ca in rest, nimic nu ma opreste.Si nici pe voi. Ma gasiti dupa fum.Va pup! Respect !! Edited May 14, 2010 by free_spirit Link to comment
dreamlike Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Si te-am vazut si astazi cand bagai tare sa urci spre pod la Agigea, dar ma grabeam sa ajung in alta parte ... ... si eu care credeam ca de pe patru roti nu-i prea vezi pe astia micii de pe doua ... S"> Duminica e duminica, poate te vedem diseara la "Prieteni". Despre gratar, slabe sperante pentru ca noi mergem la un botez, in plus, sunt in cantonament pentru Turul Dobrogei. La cererea fanilor, inca un flavour: Link to comment
andrew Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Felicitari Dreamlike. Cumva din cei multi care au abandonat o parte au ramas la semnul ala cu "loc pentru gratar" ? Link to comment
Immortal Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Wuhuuuu, io-te-l pe Wiggins ... )"> Va dati seama ca n-avem cum sa ratam povestirile de cu sambata seara, nu? Link to comment
paul_marines Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Salutare Dreamlike si felicitari pentru perseverenta si reusita. Vin si eu la un frape si safe sex, ultima participare ca proprietar de dovlecel. Tot astazi am aflat si o veste buna . Discutam la Friends !! Link to comment
free_spirit Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Salutare !! M-am tinut, mai bine zis, ne-am tinut de cuvant si de data asta eu si MCojo si am comis-o la Sitorman, a doua saptamana consecutiva ( pentru mine, ca pentru Mihai era deja a treia). Ce mai, veselie mare , vreme perfecta, haleala la greu, berici fara alcool si suce colorate. Mai vreeeaaaauuuuu !!! Respect !! P.S. Nu va speriati, n-am inceput sa mancam deseuri radioactive, sunt doar cartofi in jar, inveliti in folie de aluminiu. ) Link to comment
MCojo Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 (edited) Am inceput bine luna mai 2010... weekend-ul si gratarul. Sa dea D-zeu sa ne tina tot asa... Ce bine e sa ai sofer de schimb... poti sa bei linistit o bere... fara alcool! Edited May 17, 2010 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 In contrast cu imaginile de mai sus atasez alaturat programul Turului Dobrogei editia 2010, pentru cei care au timp si vor sa vada "live" a doua competitie de ciclism din tara, ca valoare, organizata de FRCT. Tot pentru amatorii de spectacol, depinde de ziua in care va decideti sa va alaturati caravanei, este posibil sa vedeti si un "batranel" de vreo 35 de ani, cu par alb si barba sura care incearca sa nu fie trantit in sant de moldoveni, bulagari, unguri, italieni sau chiar romani. La start vor fi 78 de ciclisti din 5 tari si cred ca este mult peste nivelul la care as putea face fata ... dar asa cum zicea defunctul Pierre Fredy Baron de Coubertain: "important e sa participi" ... (probabil era si el tot un amator). Sub Patronajul CONSILIULUI JUDEŢEAN CONSTANŢA DIRECŢIA PENTRU SPORT A JUDEŢULUI CONSTANŢA PRIMaRIA MUNICIPIULUI CONSTANŢA FEDERAŢIA ROMÂNa DE CICLISM ŞI TRIATLON CLUBUL SPORTIV CICLISM BILAL 2000 CONSTANŢA SPONSOR OFICIAL S.C. AUTOGRUP SRL Dealer autorizat Skoda in Constanta ORGANIZEAZA TURUL „DOBROGEI-2010” LA CICLISM editia a IV-a dupa 1989 şi a XI din 1982 Organizator: Direcţia pentru Sport a judeţului Constanţa, Federaţia Română de Ciclism şi Triatlon, Clubul Sportiv Ciclism Club Bilal 2000 Constanţa. Competiţia se desfăşoară, conform regulamentelor UCI şi FRCT. Pot participa următorii sportivi: Juniori Mari, Under 23, Elite (seniori). Loc de desfăşurare: Municipiul şi Judeţul Constanţa în perioada 20-23 mai 2010 Program: ================================================================================ Miercuri 19 mai 2010 ora 18:30 Şedinţa tehnică (Restaurant Sport, str. Cuza Vodă, nr. 28); ================================================================================ Joi 20 mai 2010 ora 09:00 Prezenţa Echipelor în parcarea de la Sala Sporturilor C-ţa ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Etapa Prolog 5 km ora 09:30 Sala Sporturilor - Hotel Caraiman Mamaia; - pe traseul Sala Sporturilor – B-dul Tomis – B-dul Mamaia – intrare în Staţiunea Mamaia – sens giratoriu Hotel Caraiman Mamaia, în pluton compact; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Contratimp Individual ora 10:00 Hotel Caraiman - Aqua Magic Mamaia; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Etapa I-a 80 km ora 15:00 Adunarea in parcarea AutoGrup Sud , Start Festiv Sediul AutoGrup Sud Constanta ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ora 15:30 Start Tehnic Ieşire C-ţa - borna km 5+500 - Mangalia şi retur - pe traseul Borna 5+500 – Lazu – Agigea – sens giratoriu Eforie Nord – Eforie Sud – Tuzla – Intersecţie Costineşti – Loc. 23 August – Intrare în primul Sens giratoriu Mangalia şi retur Constanţa – Borna 6 km ; ================================================================================= Vineri 21 mai 2010 ora 09:30 Prezenţa Echipelor in parcarea de la Sala Sporturilor ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Etapa a II-a 130 km ora 10:00 Start festiv Sala Sporturilor Sediul AutoGrup Sud Constanta pe traseul Sala Sporturilor – B-dul Ferdinand – B-dul 1 mai ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ora 10:30 , Start Tehnic Ieşire C-ţa-borna km 5 +500-Negru Vodă- Mangalia-retur - pe traseul Lazu –Agigea – Techirghiol – Moviliţa – Topraisar – Amzacea – Comana – Intrare Negru Vodă – Cotu Văii – Albeşti – intrare Mangalia – cale ferată C.F.R. – Sens Giratoriu Mangalia – loc. 23 August – Intersecţie Costineşti – Tuzla – Eforie Sud – Eforie Nord – Agigea – Lazu – Constanţa – Borna 6 km ; ================================================================================== Sâmbătă 22 mai 2010 Prezenta Echipelor in parcarea sediului AutoGrup Sud. ora 09:30 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Etapa a III-a 90 km ora 10:00 Start Festiv AutoGrup Sud - plecarea la Sala Sporturilor - pe traseul b-dul 1 Mai - b-dul Feredinand, b-dul Tomis – Sala Sporturilor -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ora 10:30 Start Tehnic - pe traseul Sala Sporturilor – B-dul Tomis – Şoseaua Ovidiu - Intersecţie Şoseaua spre Tulcea – Intersecţie Lumina – Tariverde Cogealac şi retur – Intersecţie Lumina – Ovidiu – sosire Depozit Elvila. ================================================================================== Duminică 23 mai 2010 Prezenta Echipelor in parcarea sediului AutoGrup Sud . ora 09:00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Etapa a-IV- a Circuit 70 km. ora 09:30 Start Festiv pluton compact - pe traseul – b-dul 1 Mai – b-ld. AL. Lapusneanu - intersectia Dacia stanga pe b- ld.Tomis - b-ld.Aurel Vlaicu - Campus universitar. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ora 10:45 Start Tehnic – Circuit 70 km. - pe traseul Campus Universitar – b-dul Aurel Vlaicu – intersecţie b-dul Tomis şi retur; -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ora 13:00 Plecare în pluton compact spre AutoGrup Sud - pe traseul Campus Universitar – b-dul Aurel Vlaicu – B-dul Tomis - b-ld.AL.Lapusneanu - b-dul 1 Mai -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ora 13:30 AUTOGRUP SUD CONSTANTA (PREMIERE) Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Link to comment
Recommended Posts