Tiberiu Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 are cineva idee unde gasesc schema alarmei de la kalos. mi-am pus inchidere automata a geamurilor (normal...daca sunt deschise) cand incui masina. comanda am luat-o de la inchiderea masinii si ma deranjeaza ca nu pot sa stau cu geamul deschis daca usile sunt blocate (pentru hotii de la semafoare, intersectii, etc.) Link to comment
hawkeye Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 se poarta furatul la semafoare si in craiova? nu are nimeni chef/timp/resurse sa faca honeypot-uri ? Link to comment
MCojo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Buna chestia asta cu inchiderea automata a geamurilor...ce tip de alarma ti-ai pus?! Link to comment
Abram Burel Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Spui ca ai luat semnalul de la inchiderea centralizata. Asta ce inseamna: - semnalul care comanda motorasele sau - semnalul care vine de la actuator (intrerupatorul aflat in motorasul de la usa din dreapta, nu stiu daca si stanga, si care iti permite inchiderea "centralizata" cu cheia)? Oricum, asta este mai mult o intrebare intrebatoare. Ideea e ca daca nu exista modul de actionare a inchiderii separat de centrala de alarma, atunci s-ar putea sa fie probleme. Cred ca totusi trebuie sa existe un semnal dat de centrala de alarma (chiar daca are actionarea de inchidere integrata) care sa indice armarea alarmei. Pentru a-l afla (e greu de presupus ca gasesti o schema: in general oamenii nu umbla la masina c-0 au in leasing, daca umbla o fac altii care nu "dau", etc.) ti-ar trebui o "sonda" care sa-ti indice tensiunea unui anumit semnal (0 sau +12V) si un ajutor care sa armeze/dezarmeze in timp ce tu incerci cu sonda pe fiecare pin al conectorilor alarmei sa "prinzi" semnalul care te intereseaza. In cel mai nefericit caz ai totusi o solutie, cam stranie, dar va merge: ledul de alarma. Asta falfaie numai cand alarma e armata, deci nu si atunci cand ai blocat usile din interior. Chiar daca nu inchide geamurile "din prima", dupa cateva aprinderi le va inchide. Pe urma, limitatorul de cap de cursa intra in functiune si urmatoarele aprinderi nu vor mai actiona motoarele de macara. Sper ca e masina ta (si nu in leasing) si/sau ca iti asumi riscurile de a umbla "neautorizat" la instalatia electrica. Link to comment
Recommended Posts