Jump to content

Joi Nu Vreti Sa Mergem Noi...?

Recommended Posts

Dat fiind ca joia viitoare este fix ajunul Sfintilor Constantin si Elena, ce ziceti sa dam o tura prin Oltenita, pe la Sfanta Noastra Regina/casiera Ileana? Nu de alta, dar pe de o parte de ziua numelui cica se fac vizite mai mult sau mai putin anuntate, iar pe de alta parte varu' NFS mi-a marturisit ca ii e dor de niste pasta de usturoi, a se citi frisca marca made Vaxxi & Mitza...

Ami, l-ai bagat in ceatza pe Guru... iar...  > :)  "joia viitoare" se poate confunda usor cu "joia aviatoare"

Ieri, calare pe telefon, isi facea planuri... "ca un capitalist ce ma aflu, joi dimineata inmatriculez teutoanca, joi seara mergem la Oltenita, de acolo plecam direct la Costinesti"... numai ca pana la Costinesti mai e inca o saptamana. Sunt curios cat ia Ileana chirie sa-l tina pe Guru o saptamana la Oltenita. Mai ales ca nici de data asta n-a gasit porcusor galben... dar a promis ca vine cu prazu'...  :-?

75-80% sint sigur ca ma adaug si eu "expeditiei". Anunt insa de pe acum ca nu pot sta prea mult. Stiu, s-a cam repetat povestea la ultimele intilniri insa nah, nu tine de mine :( .

Alo !

ETD: 28h sau ceva de genul asta.

Se ocupa cineva cu stringerea turmei ? Ora de plecare exacta ? Locatie de intilnire B ? Locatie de intilnire O ?

Salex are dreptate, asa ca propun urmatoarele:

1. Incolonati-va pe lista frumos toti cei care doriti sa va implicati in procesiune.

2. Locul intalnirii propun tot faimoasa parcare de la Policvalenta. Zic sa ramana ora 20.00, ca sa poata ajunge toti. Dar dati si voi cu presupusul...

Eu ramin pe lista cu mentiunea facuta anterior, cel tirziu la 9:45 - 10:00 va trebui sa plec inapoi spre casa. Din motivul asta, cu cit putem pleca mai devreme, cu atit mai bine. De acord cu orice loc de intilnire, nu am nici o obiectie.

Prezent pe la 8 jumate in parcare.

@salex. Visez eu sau mai am un bidon cu grund de luat de la tine?

Edited by Dj_Dark

Grund este dar nu bidon bre, doar o cutie =)) . Insa nu stiu cum naiba facem sa ti-l pasez azi daca plecam spre Oltenita si tu nu apari pina atunci. Vedem la fata locului.

Edited by Salex

Grund este dar nu bidon bre, doar o cutie =)) . Insa nu stiu cum naiba facem sa ti-l pasez azi daca plecam spre Oltenita si tu nu apari pina atunci. Vedem la fata locului.

Ia-l cu tine in masina si vedem noi. ;) Ne auzim la um telefon ceva mai pe seara.

Pana acum ne-am adunat pentru excursie la Oltenita urmatorii:

NFS

Ami

Blonda Liliana

Vaxxi&Mitza

Salex

Xenna & Andrei

M-am sfatuit telefonic cu Xenna si sugera si ea sa incercam sa ne intrunim pe la ora 19. Sa incercam, sa vedem daca ne iese. Daca mai sunt si altii doritori de excursie, sa se treaca pe lista, sa putem tine legatura cu toata lumea.

Cred ca sunt 55km pana acolo, mai mult de 40 de min nu ai voie sa faci :P

De la Polivalenta in Oltenita sunt 64 km. Asta toamna, cand plecam dupa miezul noptii spre casa in trafic redus, cu sosele mult mai bune, nu am reusit sa scot sub 45 min.

• Like 1

Din pacate nu am mai reusit sa ajungem in seara asta,eu,DJ_Dark si Madkat.

Fiind prinsi la masina DJ-ului cu inlocuitul aripii,ne-a sunat si Florin,Madkat si asa am realizat o mica intalnire la mine acasa.

Facuram ceva treaba pe la masini,montat aripa,reglat usi,capote,uns bolturi si suruburi,bineinteles cu o cola rece si multa vorba,multe glume si povestiri de patanii.

Am tras si ceva poze,insa se cam inserase si se vad cam aiurea.Pparca se vedeu mai bine pe telefon.mda.gif

post-18944-127438523937_thumb.jpg

post-18944-127438524124_thumb.jpg

post-18944-127438524311_thumb.jpg

post-18944-127438524475_thumb.jpg

post-18944-127438524685_thumb.jpg

post-18944-12743852485_thumb.jpg

post-18944-127438525017_thumb.jpg

Edited by velican_costi

Vine furtuna,stam acasa :D .

Maestre, de data asta ai chiflat-o rau :P . Desi in zon Dristor, Real Vitan, etc a plouat de a rupt, in spatele Polivalentei, la ora 19:10 era total uscat. La 19:25 cind am plecat de acolo nu se zarea nici o sansa de ploaie.

Cronometrat Complot, Compot, Comtot ... bariera soseaua de centura = fix 30 minute pe ceas - evident mers regulamentar :D

Seara faina, inca o data urari de bine Ilenei, o sa o repet cu placere de cite ori se va ivi ocazia.

PS: stiam eu ca am un motiv bun sa ma intorc devreme acasa, in afara de team-buildingul de azi. Buflache e si ea Elena :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...