Ami Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Dat fiind ca joia viitoare este fix ajunul Sfintilor Constantin si Elena, ce ziceti sa dam o tura prin Oltenita, pe la Sfanta Noastra Regina/casiera Ileana? Nu de alta, dar pe de o parte de ziua numelui cica se fac vizite mai mult sau mai putin anuntate, iar pe de alta parte varu' NFS mi-a marturisit ca ii e dor de niste pasta de usturoi, a se citi frisca marca made Vaxxi & Mitza... Link to comment
RaZoR-07 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Ami, l-ai bagat in ceatza pe Guru... iar... > "joia viitoare" se poate confunda usor cu "joia aviatoare" Ieri, calare pe telefon, isi facea planuri... "ca un capitalist ce ma aflu, joi dimineata inmatriculez teutoanca, joi seara mergem la Oltenita, de acolo plecam direct la Costinesti"... numai ca pana la Costinesti mai e inca o saptamana. Sunt curios cat ia Ileana chirie sa-l tina pe Guru o saptamana la Oltenita. Mai ales ca nici de data asta n-a gasit porcusor galben... dar a promis ca vine cu prazu'... Link to comment
Ami Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 Acuma stiu si eu? Daca se poarta bine cu sarbatorita, poate face o minivacanta pe malurile Dunarii inainte de a ajunge la malu' lu' marea... Link to comment
Salex Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 75-80% sint sigur ca ma adaug si eu "expeditiei". Anunt insa de pe acum ca nu pot sta prea mult. Stiu, s-a cam repetat povestea la ultimele intilniri insa nah, nu tine de mine . Link to comment
ileana Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Pai putem lua teutoanca si pe domnu' Ghitza, si sa mergem cu o saptamana inainte la Costinesti, ca la Oltenita e cam frig 1 Link to comment
Salex Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Alo ! ETD: 28h sau ceva de genul asta. Se ocupa cineva cu stringerea turmei ? Ora de plecare exacta ? Locatie de intilnire B ? Locatie de intilnire O ? Link to comment
Ami Posted May 19, 2010 Author Share Posted May 19, 2010 Salex are dreptate, asa ca propun urmatoarele: 1. Incolonati-va pe lista frumos toti cei care doriti sa va implicati in procesiune. 2. Locul intalnirii propun tot faimoasa parcare de la Policvalenta. Zic sa ramana ora 20.00, ca sa poata ajunge toti. Dar dati si voi cu presupusul... Link to comment
Salex Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Eu ramin pe lista cu mentiunea facuta anterior, cel tirziu la 9:45 - 10:00 va trebui sa plec inapoi spre casa. Din motivul asta, cu cit putem pleca mai devreme, cu atit mai bine. De acord cu orice loc de intilnire, nu am nici o obiectie. Link to comment
Dj_Dark Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 (edited) Prezent pe la 8 jumate in parcare. @salex. Visez eu sau mai am un bidon cu grund de luat de la tine? Edited May 20, 2010 by Dj_Dark Link to comment
Salex Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 (edited) Grund este dar nu bidon bre, doar o cutie . Insa nu stiu cum naiba facem sa ti-l pasez azi daca plecam spre Oltenita si tu nu apari pina atunci. Vedem la fata locului. Edited May 20, 2010 by Salex Link to comment
NFS Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Care vreti sa stati mai putin, tineti cont ca drumul Buc - Oltenita dureaza spre o ora. Link to comment
Alezz Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Cred ca sunt 55km pana acolo, mai mult de 40 de min nu ai voie sa faci Link to comment
Dj_Dark Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Grund este dar nu bidon bre, doar o cutie . Insa nu stiu cum naiba facem sa ti-l pasez azi daca plecam spre Oltenita si tu nu apari pina atunci. Vedem la fata locului. Ia-l cu tine in masina si vedem noi. Ne auzim la um telefon ceva mai pe seara. Link to comment
Ami Posted May 20, 2010 Author Share Posted May 20, 2010 Pana acum ne-am adunat pentru excursie la Oltenita urmatorii: NFS Ami Blonda Liliana Vaxxi&Mitza Salex Xenna & Andrei M-am sfatuit telefonic cu Xenna si sugera si ea sa incercam sa ne intrunim pe la ora 19. Sa incercam, sa vedem daca ne iese. Daca mai sunt si altii doritori de excursie, sa se treaca pe lista, sa putem tine legatura cu toata lumea. Link to comment
ileana Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Cred ca sunt 55km pana acolo, mai mult de 40 de min nu ai voie sa faci De la Polivalenta in Oltenita sunt 64 km. Asta toamna, cand plecam dupa miezul noptii spre casa in trafic redus, cu sosele mult mai bune, nu am reusit sa scot sub 45 min. 1 Link to comment
Costi VLN Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Daca nu ploua,ca aseara,apar si eu. Link to comment
Ami Posted May 20, 2010 Author Share Posted May 20, 2010 Update de ultim minut, vine si Draco - alias Comisia de Externe - dar vine pe cont propriu caci este doborat de trebi... Link to comment
madkat Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Daca nu ploua apar si eu - in parcare nu si pana la Oltenita insa... Link to comment
Salex Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 19 e mai uman . Ne vedem in parcare Link to comment
PetricaPTK Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Vine furtuna,stam acasa . e nah...eu apar la Polivalenta...daca ploua stam ascunsi pe acolo...la 20:00 ne vedem acolo Link to comment
Costi VLN Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 (edited) Din pacate nu am mai reusit sa ajungem in seara asta,eu,DJ_Dark si Madkat. Fiind prinsi la masina DJ-ului cu inlocuitul aripii,ne-a sunat si Florin,Madkat si asa am realizat o mica intalnire la mine acasa. Facuram ceva treaba pe la masini,montat aripa,reglat usi,capote,uns bolturi si suruburi,bineinteles cu o cola rece si multa vorba,multe glume si povestiri de patanii. Am tras si ceva poze,insa se cam inserase si se vad cam aiurea.Pparca se vedeu mai bine pe telefon. Edited May 20, 2010 by velican_costi Link to comment
Salex Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Vine furtuna,stam acasa . Maestre, de data asta ai chiflat-o rau . Desi in zon Dristor, Real Vitan, etc a plouat de a rupt, in spatele Polivalentei, la ora 19:10 era total uscat. La 19:25 cind am plecat de acolo nu se zarea nici o sansa de ploaie. Cronometrat Complot, Compot, Comtot ... bariera soseaua de centura = fix 30 minute pe ceas - evident mers regulamentar Seara faina, inca o data urari de bine Ilenei, o sa o repet cu placere de cite ori se va ivi ocazia. PS: stiam eu ca am un motiv bun sa ma intorc devreme acasa, in afara de team-buildingul de azi. Buflache e si ea Elena Link to comment
Dj_Dark Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Da, si pe aviatiei la fel, 3 stropi si atat. LMA Ileana, Costi si tuturor celor sarbatoriti astazi. Link to comment
Recommended Posts