Jump to content

Hai La Ieşeală!

Recommended Posts

Salutare !!

Gratar !!! Ooooo, daaaaa !!! Vremea se anunta de tot rasul, dar daca prind cateva ore de soare , nu ma las pana nu ma afum un pic. :D

Locatia nu mai este un secret. :D

Respect !!

Ma pregatesc pentru penultima etapa a Turului Dobrogei: Constanta - Sitorman - Tariverde si retur, 90km de dealuri ucigase de picioare si de ficati. Startul festiv e la 09.30 la Sala Sporturilor iar startul cursei la 10.00 la Elvila, unde va fi si sosirea. Sper sa nu ne ude ploaia si daca totul decurge normal, diseara suntem prezenti la intalnire, cu ultimele noutati din pluton.

Fuseram si ne duseram.

Despre gratarul de maine treaba a ramas sa vedem cu va fi vremea.

Daca e de bine sarim pe telefoane si ne anuntam ca sa iesim.

Daca nu, se va amana pentru o data proxima.

P.S. Didi, daca se pune lumea in miscare, depind de tine ca eu sunt singurul care nu am mai fost la Sitorman, si nu stiu unde este.

Deci, copii, ne auzim maine dimineata. Pa!

P.S. Didi, daca se pune lumea in miscare, depind de tine ca eu sunt singurul care nu am mai fost la Sitorman, si nu stiu unde este.

Salutare !!

Sa va fie de bine, dragilor ! :)

Daca nu ma "dedulceam" cu o palinca la masa ( si o bere dupa :D ), ajungeam si eu la frappe. Asa, am cazut prada ispitei :P .

Deci maine, daca o fi tot asa, abia astept sa ne auzim la un telefon.

Si nici o problema, Alex,n-ai cum sa ratezi,dar daca ne ajuta vremea ne vedem sigur.

Respect !!

Edited by free_spirit

Aha.

Haide, restul, ca e vremea frumoasa.

Dati si voi un semn! :-W

L.E.

Da, se pare ca se stang norii asa ca in curang o sa ploaie.

Inseamna ca gratarul se va amana, mai ales ca nu a mai dat nimeni nici un semn.

Ii uram succes colegului Dreamlike care se lupta cu pedalele.

Edited by yannlepantrec

Salutare!

Eu unu, mai stau un pic si ma urnesc. Undeva in jurul orei 13.00 ar trebui sa fiu acolo.

M-am inarmat cu gratar, cu cativa mici, cativa cartofi dar si cu umbrela , asta asa in caz ca vrea sa dea vreun dus mic din cer, dar cred ca nu va fi mare lucru.

Respect !

Salutare !!

Din pacate, cei care s-au speriat de cativa norisori au pierdut un gratar pe cinste.Conform accuweather.com, pe M.K. nu se anuntau decat ceva norisori, fara prea multe sanse de ploaie, asa ca mi-am luat familionul si am purces catre minunata locatie.

Nu va spun cum a fost, ca parca vad ca va mananca sa mergem maine iarasi. :) )Mai ales ca se anunta o zi chiar fara ploaie. :) )

Oricum, cuvintele sunt putine pentru ziua linistita, plina de caldura si de cantece nesfarsite de pasarele, ca sa comentez mai mult de atat.

Cele cateva poze, sper sa spuna mai mult decat as fi eu in stare sa fac.

Respect !!

post-5843-127464676798_thumb.jpg

post-5843-127464677375_thumb.jpg

post-5843-127464677894_thumb.jpg

post-5843-127464678621_thumb.jpg

post-5843-127464679559_thumb.jpg

Didi tare poza cu puiu' cum l-ai prins?

Saracul, era sa-l calc,asa,cat este el de mic si avand culoarea aia de se confunda extrem de usor cu pietrele ( banuiesc ca de aia se si numeste "pietrus" ).Am oprit si am fugit un pic dupa el. Saracu' mai avea putin si murea de spaima ca nu mai misca deloc cat timp l-am tinut in causul palmei.

Nu aveam mai mult de 5 cm. Pe bune. :) Si culmea,avea glas. Si unul puternic inca. ( Nah, o sa spuna unii, de frica cine naiba nu tipa ) :) )