Jump to content

Recommended Posts

Buna seara,

Problema mare . Am cateva zone pe masina unde s-a exfoliat lacul . De ce ? Nu stiu . In urma cu 2 saptamani i-am dat un polish . Nu sunt incantat de rezultat insa se cunoaste ca arata ceva mai bine . Ce este de facut ? Exista o solutie in afara de vopsitorie integrala ? Cam cat costa o vopsitorie buna si unde ?

Multumesc,

Marius

De pinde ce polish i-ai dat . Unele servicuri "dastepte" daca ai masina zgariata iremediabil insa nu vrei s-o revopsesti , iti curata cu smilghel fin tot lacul si apoi iti da un polish profesional cu bormasina aia .

Masina o sa arate ca in filme ...singura problema e ca la fiecare spalkare tre' s-o dai cu polish...In general asa fac baietii cu masinile scumpe care vor sa scape de ele...

Detalieaza...

Un coleg si-a matuit vopseaua si a lacuit-o dupa. Sincer n-am vazut-o si nici nu stiu ce efect ar putea avea asupra vopselei dar zicea ca arata ca noua... Ati mai auzit de manevra asta ?

Un coleg si-a matuit vopseaua si a lacuit-o dupa. Sincer n-am vazut-o si nici nu stiu ce efect ar putea avea asupra vopselei dar zicea ca arata ca noua... Ati mai auzit de manevra asta ?

Merge! dar nu tine mult! Costurile nu sunt mari. Eu am facut asa ceva la masina pe care am avut-o inainte. Am matuit cu apa si smirghel fin lacul, apoi mascat cu grija faruri, stopuri, geamuri etc, apoi 2 straturi de lac la cuptor si a tinut aproape 2 ani. Problemele au aparut dupa iarna trecuta la frig extrem, stratul de lac a inceput sa crape si sa se exfolieze chiar pe alocuri, in special cand spalam masina. Am vandut-o asa, pentru ca oricum trebuia revopsita

grund??? poate kit, shpritz-kit + vopsea + lac...

daca gasiti, intrebati cat costa si la tico... pls.

Edited by alx

ok..intrebam si pt. tico..eu ma interesez...am o promisiune (adica ma duc la un vopsitor cu recomandare...e ruda cu un prieten..ca ma gandesc ca e important ca altfel o fac de 2 bani.) o sa ajung la ala de abia peste o saptaman jumate..asa ca pana atunci asteptam :-W

p.s.: ideea e ca nu e la service daewoo..dar am vazut vopsit de el un opel vectra nou si arata perfect