aiptek Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Acelasi lucru il caut si eu si inca nu am dat de ea, de tableta de la portbagaj Link to comment
dreaQ Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Vad ca pe autodaewoo.ro e 95 RON tableta portbagaj. Cred ca asta vreti... Bafta Link to comment
nonel Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Are in targ la Vitan cu 80 RON. Link to comment
dreaQ Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Sau asa pentru cine e din bucuresti sau imprejurimi. Aiptek e din cluj nu cred ca se merita sa ia din vitan. Link to comment
nonel Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Pai in Cluj sigur nu stiu de unde sa ia. Link to comment
mortymer Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Set placute frana Ferodo Premier(pentru Matiz / Lanos 1.5), 67 lei, Mosilor + Carol. Link to comment
stryder Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Imi pot da un reper pt. magazinul de pe Mosilor? Multumesc! Link to comment
6749 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Salutare.Revin si eu dupa luni si luni , polita spate unde se gaseste?Am incercat la reprezentante si se aduc doar pe comanda iar pe comanda nu se poate ca nu au Link to comment
Mircea Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Placute frana - 86 ron Saboti frana - 120 ron Curea distributie - 32 ron Curea AC - 31 ron Curea alternator - 12 ron Rola intinzatoare - 85 ron Set bujii bosch wr8dcx+ - 23 ron 2 litri antigel Evomax - 40 ron Filtru ulei - 23 ron Filtru benzina - 11 lei Filtru aer - 15 ron Lichid frana Evox dot 4+ - 14 ron 2 litri ulei cutie Shell Spirax 75w80 - 104 ron Preturi de service in reteaua Radacini. Link to comment
el cid Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 @mircea am vazut ca ai pus lichid de frana DOT 4 . Sa verifici daca nu trebuie DOT3 .Am inteles ca exista incompatibilitati mari si sa nu afecteze pe undeva. Link to comment
kornelush Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Am facut "rost" de 2 proiectoare de Matiz si as vrea sa le montez la a mea(detin Martiz E A/C) insa lipseste capacul din fata de la carcasa(cel in care vine incastrat proiectorul propriu zis).Aveti idee se gasesc carcase ptr.proiectoare separat??? Link to comment
Tavi81 Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Am facut "rost" de 2 proiectoare de Matiz si as vrea sa le montez la a mea(detin Martiz E A/C) insa lipseste capacul din fata de la carcasa(cel in care vine incastrat proiectorul propriu zis).Aveti idee se gasesc carcase ptr.proiectoare separat??? Eu am gasit la Poliserv Ploiesti la pretul de 2.5 RON bucata. Link to comment
dxr Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Pe la magazine de piese Daewoo. Eu in Bucuresti am dat tot 2.5 Ron/bucata. Link to comment
kornelush Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Adevaru e ca nu prea am cautat inca ,insa mrs frumos. Link to comment
kornelush Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 (edited) Adevaru e ca nu prea am cautat inca ,insa mrs frumos. Off topic: Am mancat doua litere si stimabilul domn Scneck s-a gandit ca e bine sa-mi dea un warn.Probabil aveti si voi cota de warn-uri , cum era pe timpul militiei, daca e asa inteleg perfect insa daca nu chiar credeti stimabili moderatori ca asa se face treaba? Puteam primi o atentionare nu direct amenda.Iti doresc ca pe viitor sa fii tratat de politisti cum m-ai tratat pe mine. Scuze si pentru posturi consecutive.De fapt si pentru asta as putea primi warn. Numai bine. Edited May 22, 2007 by kornelush Link to comment
steph Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Kornelush, nu e vorba de mancat 2 litere dar mrs suna a limbaj irc. Link to comment
Mircea Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 @mircea am vazut ca ai pus lichid de frana DOT 4 . Sa verifici daca nu trebuie DOT3 .Am inteles ca exista incompatibilitati mari si sa nu afecteze pe undeva. Sa-i pieptene dracu. Masina e de serviciu si am contract de service. Nu ma lasa cu materiale de acasa si nu are sens sa-mi bat capul. Asta au pus, pentru asta raspund baietii, ca de-aia e contract. Link to comment
zalmoxis Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Bai Mircea ueic ap ce daca e masina de serviciu nu tu mergi cu ea!?...E vorba de frane nu de niste lichid de parbriz...Eu zic sa nu te joci cu asta chit ca nu-i masina ta ...Viata e a ta insa!!....Teic cher!! Edited May 23, 2007 by zalmoxis Link to comment
Mircea Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Stai linistit La cel mai mic semn ca e ceva in neregula sunt calare pe ei... Link to comment
saka Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Am si eu nevoie de o informatie. La revizia de 60.000 vreau sa schimb tot ce inseamna bucse la suspensii fata si spate. Imi poate spune ceva in ce consta asta? Cate bucse sunt (denumire si cod produs, ar fi ideal), ce preturi au, etc.. Eventual un pret pentru manopera. Link to comment
88abu Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 (edited) Hey...sunt si eu mik si noua printre voi )"> ahhmm.. si am o intrebare... cat costa proiectoarele...si in general pe la kt ma aduce cu montare cu tot... si ce service-uri ar fi indicate?! Edited August 15, 2007 by Mircea N u mai folosi limbaj IRC! Link to comment
cristipa Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Hey...sunt si eu mik si noua printre voi )"> ahhmm.. si am o intrebare... cat costa proiectoarele...si in general pe la kt ma aduce cu montare cu tot... si ce service-uri ar fi indicate?! salut tocmai mi-am cumparat si eu (ieri) de pe Grivita de la Radacini, vis-a-vis de Hotel Ibis 166 lei/buc + rama 1,20 leu/bucata totul x2 desigur, despre montaj tot acolo dar in spatele magazinului baietii care pun si alarme e o chestiune de negociere : ) ... Ca intrerupator ma folosesc de instalatia lampii de ceata spate sa nu mai stau sa ma complic, cand e ceata si numai atunci apas butonul ... ai grija sa folosesti un releu corespunzataor si fire suficient de groase si siguranta aprox 5A pe fiecare proiector e un curent considerabil si poti lua si foc (Doamne Fereste!)... Eu sper sa le montez maine daca nu plec pe la munte/mare. Ceea ce nu stiu este cum fac rost de mufele care intra in proiector - ai sa vezi ca vine cu o mufa mama unde ies firele de la lampa (mufele tata in mod normal fac parte din cablajul masinii, s-ar putea chiar sa existe pe undeva ascunse si nefolosite). Sa vedem, sa studiem problema. :scarpin: Numa' bine! Link to comment
cristipa Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 stie cineva conectorii pentru farurile de ceata Matiz unde se gasesc? (proiectoerele au scoase niste fire care se termina cu conectori) sau cablajul complet cat ar costa? multumesc! Link to comment
CristiP Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Ce tip sunt becurile de pe spate si unde gasesc si eu? Link to comment
alek_georgescu Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 M-ar interesa niste deflectoare de aer pt Matiz...cine are de vanzare sa-mi dea un privat cu nr d tel sau il rog sa ma contacteze p nr 0727 744 575...tnx anticipat Link to comment
Recommended Posts