Abram Burel Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Una la mana, ca era cat p-aci sa vin la mare si sa ratez deschiderea topicului de profil saptamanal A doua, ca ar trebui sa apelam la "spiritul liber" local; sigur va putea aprinde gratarul si la Oranj Link to comment
free_spirit Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Una la mana, ca era cat p-aci sa vin la mare si sa ratez deschiderea topicului de profil saptamanal A doua, ca ar trebui sa apelam la "spiritul liber" local; sigur va putea aprinde gratarul si la Oranj Salutare !! Merci, nene Daniele,dar mi-e greu sa cred ca voi da frappe-ul de "Friend's" sau gratarul de Sitorman in compania onorabililor mei colegi de club constanteni( nu mai vorbesc de simpaticul Iliuta Galagie ), pe Costinesti. Asta nu inseamna ca nu este posibil sa ajung, dar prioritare raman cele doua locatii, unde, la ultima cel putin, ai refuzat sa te prezinti si ai pierdut un gratar si o distractie pe cinste. Apropo's, de acolo se vede marea si cu putina imaginatie...se si aude. Respect !! Link to comment
MCojo Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Iliutza nu va face galagie pentru urmatoarele 2 weekend-uri pe plaiurile constantene, caci drumurile si plaiurile moldave ne vor fi prietene. Ne vom revedea pentru a reincepe seria de iesiri la Sitorman peste 2 saptamani. Link to comment
Abram Burel Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 Mda, ma rog Va inteleg si pe voi: sa locuiesti la mare si sa te duci la distractie tot acolo... n-are niciun farmec Oricum, oferta ramane Link to comment
Recommended Posts