yannlepantrec Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Pentru cei care nu vor onora invitatia colegului AB va propun un rendez-vous la un frappe. Spiritul zicea ca n-ar da frappe-ul pe Costinesti. Altu' la rand! Link to comment
free_spirit Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Salutare ! S-ar putea sa ajung direct de la Sitorman. Nu stiu daca am sa si stau, dar cu siguranta, trec sa salut lumea prezenta. Respect !! Link to comment
paul_marines Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 (edited) Ne vedem daca conditiile meteo nu escaladeaza. Asta daca nu vrem sa stam afara sub umbrele. Edited May 28, 2010 by safari hunter Link to comment
Immortal Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Si noi si noi si noi, nu de alta, da-i asa furtunos afara...de ce sa nu va afumam noi "a la Sitorman"?<br> Link to comment
Immortal Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Si dupa cum m-am scapat, "pentru ca ma scol la 4:30"... http://www.youtube.com/watch?v=Fvz9qLrO5qc Link to comment
free_spirit Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Salutare !! Patruuuuu !!! Da, a patra saptamana consecutiva la gratar si nu oriunde, ci la Sitorman. Vorba aia, ce face bugetaru'cand e criza?? Face un gratar, ca sa mai uite. ) Ar fi fost misto sa veniti, chiar si atunci cand era programata intalnirea, dar...asta este, va veni ea si ziua aia cand o sa fim cu totii la un gratar. Am plecat tarziu de acolo,cam pe la 21.00 si imi cer scuze ca nu m-am putut tine de cuvant si sa trec macar sa va salut, daca nu as fi zabovit si la un frappe. Respect !! Link to comment
Recommended Posts