uleideulei Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Buna ziua stimati membri ai clubului GM Daewoo & Chevrolet. Avem deosebita placere sa va informam ca am deschis noul magazin online intitulat UleiDeUlei.Ro ce ruleaza sub sloganul "Fa-i masinii tale pe plac". In primul rand am dori sa va spunem ca la gama de produse comercializata avem GARANTAT cele mai mici preturi de pe NET datorita faptului ca nu suntem doar un simplu magazin online ci la baza o societate care se ocupa cu importul si distributia de lubrifianti auto inca din anul 1996. Pe fondul crizei economice ne-am gandit ca ar trebui sa satisfacem si nevoile consumatorilor persoane fizice si sa ne orientam spre piata en-detail cu preturi competitive. La magazinul nostru online http://www.uleideulei.ro gasiti: -uleiuri auto si industriale:Valvoline,Castrol,Mobil,Aral,Repsol,Slider -filtre auto si autoutilitare (aer,combustibil,ulei,habitaclu etc):Clean,Mann,Mahle,Bosch,Purflux -aditivi ulei,aditivi injectoare,aditivi combustibil:Valvoline,Dura Lube -produse de intretinere si cosmetica auto -vaseline,antigel,lichid de frana -becuri auto hilips,Krawehl,Unitec -odorizante auto -Fix it pro(import SUA),Rain x (import SUA),pompa de scos uleiul din baia de ulei si multe alte produse. -placute de frana Va multumim si va asteptam sa ne vizitati.Multumim in mod special forumului GM Daewoo & Chevrolet pentru interesul pe care-l manifesta fata de posesorii de masini din Romania. UleiDeUlei.Ro este proprietatea: S.C. TARGET S.R.L. * Adresa: str. Ghecet nr.2 , Galati * Cod Postal: 800024 * Tel: 0755.827.438 (0755.TARGET) * Tel: 0236.471.114 * Fax: 0236.311.887 * E-Mail: shop @ uleideulei.ro * CUI: RO6514000 * Nr. reg. Com.: J17/2900/1994 * Capital social: 150.000 RON * IBAN: Banca Romaneasca : RO05BRMA0180018041600000 Link to comment
Muratu Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Uleiul Castrol EDGI 5W30 in ce tara este facut? (USA sau EU) Link to comment
uleideulei Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 (edited) Uleiul Castrol este MADE IN E.U. Edited June 3, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
TBird Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Ma intereseaza FIX IT PRO, ce imi poti spune despre el ? Da rezultate sau ba ? Tu l-ai folosit ? Link to comment
Recommended Posts