dreamlike Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Vad ca nimeni nu se incumeta sa rupa pisica-n doua asa ca iau atitudine! Ies, impreuna cu Cristina, la ora 18.00, in fata terasei de la Friends, pentru a protesta impotriva pescuitul industrial din Marea Nordului si impotriva uciderii focilor din nordul Canadei. Salvati planeta de braconieri! Ni se mai alatura cineva? Participantilor le vor fi oferite, contra cost, bauturi racoritoare, alcoolice / nonalcoolice, cafele, frapeuri si tigari! Link to comment
yannlepantrec Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Eu nu ajung saptamana asta. Treaba ma tine in Slobozia. Dar si eu sunt cu focile. Moarte braconierilor! Link to comment
paul_marines Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Nimic despre balenele australiene? Huh! Apar si eu la ora indicata, dar poate stam la terasa? Link to comment
dreamlike Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 Inca de data trecuta am scapat de fumul emanat de colaborationisti si am servit masa in gradina. Ceva imi spune ca azi vom avea parte de o surpriza majora si ca vom zabovi mai mult in starda ... Link to comment
paul_marines Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Neah, as vrea eu, abia a fost fabricata, am seria de sasiu, ajunge next week in Curtici. Link to comment
EM!L Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Salvati planeta de braconieri! !! "> Link to comment
Immortal Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 (edited) Venim, venim Crapii asiatici nu-i salvam? Edited June 5, 2010 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted August 14, 2010 Author Share Posted August 14, 2010 Dupa o luna de pauza de-abia astept sa sorb un frepeu si-un pecsi. Cine mai vine astazi? Ramane ora 18.00 sau o impingem la 19.00? Link to comment
dreamlike Posted August 14, 2010 Author Share Posted August 14, 2010 (edited) Ok, ramane ora 19.00 atunci. Edited August 14, 2010 by dreamlike Link to comment
dreamlike Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Astazi vine cineva? Link to comment
Recommended Posts