kretu Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Salut, ieri am inceput sa caut mester pt alezat si honuit blocul de tico, pretul care l-am primit a fost de"doua milioane de cilindru" daca e cineva pe aici care a facut operatiunea asta, i-as fi foarte racunoscator daca ar putea sa vina cu pretul platit de el... asa de comparatie Link to comment
Tetea Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Salut, ... i-as fi foarte racunoscator daca ar putea sa vina cu pretul platit de el... asa de comparatie E mult prea mult. Acum un an si ceva fratele meu a alezat blocul motor de la Tico al lui (intre timp l-a vandut) si uzura fiind prea mare (depasea cotele 1 si 2 - de altfel mesterul i-a zis ca dupa parerea lui masina avea cel putin 600 kkm la bord) i-a presat camasi in cilindri apoi l-a alezat la cota zero. A costat 2,5 milioane toata lucrarea iar executia dupa mine a fost impecabila. De notat faptul ca, desi pare incredibil, pana atunci motorul nu fusese desfacut vreodata ! Link to comment
Recommended Posts