Jump to content

Probleme Cutie Tico

Recommended Posts

Incerc sa va descriu fenomenul care apare mai jos. Daca nu-mi reuseste din prima puteti sa ma mai intrebati si incerc sa va raspund. Am inteles ca va intalniti in fiecare joi seara, se mai tine intalnirea, pot sa vin si eu? cum se procedeaza?

Cand scade turatie indiferent in ce treapta sunt si vreau sa accelerez, in momentul cand incep sa accelerez se simte o neregula, ca un fel de joc, ceva s-a largit, s-a uzat, tine foarte putin pana incepe sa creasca turatia, apoi daca continui sa turez fara sa iau piciorul de pe acceleratie nu se mai simte.

Apare si atunci cand am turat motorul suficient cat sa schimb intr-o treapta superioara si iau piciorul de pe acceleratie fara sa mai schimb viteza, apare in momentul cand iau piciorul de pe aceleratie, adica nu mai turez motorul dar nici nu mai tin constanta turatia motorului.

Am citit cam care ar fi problemele care apar daca prostia aia de valva se buleste, am sa cumpar una sa vad si eu daca exista vreo diferenta fata de cea care este pe masina acum.

Stie cineva care ar fi ultimul pret?

Eu am fost sambata la magazinul de la belu, cel de langa fostul liceu Autobuzul, si am intrabat de lampa de ceata de pe spate si era 350.000, acum o luna era 270.000, astia nu au preturi pe produse in rafturi si le pun din buzunar sa le ramana si lor, randul trecut cand era 270.000 era si patroana prin magazin.

Edited by tribunul
  • 2 weeks later...