Jump to content

Chevrolet Aveo 1,4 94Cp Platinum (Lt)

Recommended Posts

Pentru prima data imi pun problema vanzarii masinii desi sincer o sa incerc sa o pastrez in familie. Daca e vorba de vanzare sa mentionez ca masina e din iunie 2007 1,4 94cp varianta Platinum, LT cum se denumeste astazi, cutie manuala, vopsea metalizata gri urban, pret de catalog 11620 euro, pret de achizitie 11208 euro iar la data asta am inteles ca una noua ar fi ceva peste 10.000 euro cu vopsea metalizata. Masina are cele 3 revizii facute la zi RCA platit pana in luna martie 2011 si CASCO cu rata a doua 119,5 euro platita astazi pt. urmatoarele 3 luni la ARDAF. Masina nu prezinta niciun semn de "buna purtare" cauciucurile sunt ok nr. de km este de aprox. 34700 din care mai bine de 10000 km sunt facuti pe strazi impecabile din strainatate...sincer am in calcul sa o vand unei nepoate care are nevoie de masina vreo 2 ani dupa care sa o recuperez scazand bineinteles exploatarea pe 2 ani pt. momentul cand o sa fie fiica-mea studenta, probabil la Bucuresti. Astfel ca sa fiu cinstit chiar si in cazul unei oferte conform cerintei o sa solicit 2-3 zile pt. a lua o hotarare, oricum anuntul cred ca ar putea fi valabil inca 9-12 luni deacum incolo. Pretul cerut pe masina se ridica astazi la 6900 euro, o sa mai sondez piata sa vad care sunt ofertele pe date asemantoare.

Astfel ca sa fiu cinstit chiar si in cazul unei oferte conform cerintei o sa solicit 2-3 zile pt. a lua o hotarare, oricum anuntul cred ca ar putea fi valabil inca 9-12 luni deacum incolo. Pretul cerut pe masina se ridica astazi la 6900 euro, o sa mai sondez piata sa vad care sunt ofertele pe date asemantoare.

Iti doresc mult succes la vanzare sau la pastrare, cum anuntul tau are si un caracter auto-interogativ, mai departe de claritate si mai aproape de echivoc, mi-am permis sa iti dau un link: http://autovit.ro/index.php?sect=search&sub=car&page=1&qid=971267891&order_by=i

• Like 2

Merci pt. trimitere la link, mi-am facut o prima impresie si o sa-l urmaresc mai atent in continuare...e clar caracterul pseudoanuntului meu de vanzare, cum ar putea fi altfel cand luni am bagat 521 lei in revizia facuta la service autorizat, miercuri am platit rata la CASCO de 503 lei iar azi sunt intrigat ca nivelul uleiului pus la revizie este peste limita maxima?

Edited by starsteel