Jump to content

Videanu Primar

VAXXi

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mda... totusi... daca tinem cont ca abia 20 si ceva % din bucuresteni au fost la vot, inseamna ca Videanu a fost sustinut de mai putin de 15% din bucuresteni.

Foarte bine, daca ceilalti au renuntat la dreptul lor... sa fie sanatosi!

Interesul extraordinar pentru alegerile de acu 2 zile este exemplificat cum nu se poate mai bine si pe forum.

Anuntul cu castigarea primariei a fost pus de Vaxxi, care e ploiestean, undeva pe la 6 seara, desi rezultatul era cunoscut de dimineata.

Threadul are doar 6 posturi, desi cand era vorba de politica se incing tare spiritele.

q.e.d.

Pentru ca bucurestenii, ca de obicei, gandesc cu kuru, nu cu capu!!! Pentru Primarie nu trebuie sa te intereseze Partidul, ci OMUL!!! Si o sa vedeti (cei care l-ati ales pe smekerul asta plin de aur si de datorii) ce maaare tzeapa v-ati/ne-am luat!

And the play begins ...

Vanghelie = un analfabet

Piedone = un vataf de oboruri

Cine era de ales din cei 16 catindati? Nu stiu, in consecinta n-am votat, pentru prima oara in istoria postdecembrista MI-A FOST LENE sa merg la vot ... la alte sesiuni n-am fost din convingere (Constitutia din '91, singura absenta de pina acum), dar acum n-am gasit nici cel mai mic rezon pentru care sa-mi misc fundul citeva strazi ... Capitala se indreapta spre marasm daca partidele politice nu propun oameni valorosi si gospodari pentru Primaria Generala ... nu am nici cea mai mica incredere in Videanu asta ... :scarpin:

si eu sunt un "cetatzean" convins. n-am ratat ocazia sa votez pana acum. totusi, primar n-am ales. habar n-am cine a candidat inafara de videanu si vanghelie si piedone. am aflat recent, dupa alegeri, ca a fost chiar si ralu filip. sa fie ei sanatosi, duminica eu am dormit si apoi m-am dus la munca. abia acolo am aflat ca se voteaza. daca videanu a vrut lumea, videanu sa este !

Nu glumesc absolut deloc!!! Nici noi nu am vost sa vo(m)tam, nu aveam realmente cu cine! Dar decat un jmeker plin de bani, de datorii numa bune de spalat pe spatele meu etc, mai bine un "analfabet" (oare chiar asa sa fie? E tigan, sa nu uitam, poate totusi de aia vorbeste prost, v-ati gandit?) care chiar a facut ceva si stie sa vb cu oamenii de pe strada! Iar Piedone, oare chiar nu a facut nimic? Sau sunteti prea orbiti ca a fost in PSD ca sa mai vedeti ce a facut pe bune!!!

Eu am fost la vot. E o datorie civica, chiar daca in Romania orice lucru de genul asta suna complet deplasat. Macar asa pot sa il injur pe Videanu stiind ca m-am deplasat pana la sectie sa ii dau cu stampila in cap.

Cine zice de Vanghelie ca e de luat in considerare este ori membru PSD ori nu a trecut in viata lui prin sect 5. Chiar azi au reparat astia o strada din fata blocului meu si nici nu va imaginati ce porcarie de lucrare au facut. Si este a doua oara intr-o sapt cand vin. Si prima data si a doua oara a iesit acelasi, ma scuzati, rahat.

Repet. Stau in sectorul 5 si am vazut ce ii poate pielea "baiatului asta", cum zicea Base.

Mi se rupe ca nu stie romaneshte, problema e ca e prost. Si asta se vede de la o poshta.

Piedone, nu stiu ce a facut la el in sector cand a fost primar. Dar din pacate si asta pute a prostie si a civilism de la o poshta. La fel ca si Vanghelie, e simpatic pana deschide gura si incearca sa comunice ceva coerent. Atunci se rupe filmul. Daca primarul era vreun sihastru de se retragea in munti si statea singur pe acolo comunicarea nu era un factor important. Dar cum trebuie sa comunice cu oamenii din jurul lui continuu am o rezerva majora in a ii alege pe acesti doi indivizi.

Videanu nu imi inspira nici mie incredere. Foloseshte primaria pentru a ajunge presedintele PD. Probabil ca mai are si alte probleme. Nu ma bag nu cunosc. Dar nu se poate vorbi de o alegere intre cei trei. Hai sa fim seriosi.

Piedone nici nu a fost primar! A fost Darabont.

Cat despre afirmatia anterioara cu "cine tralala, atunci tralala", o trec cu vederea, dar doar o data!!! Va invit in sectorul 3 sa vedeti lucrari profi, facute de primaria actuala, recte D.A. sau ce o fi... Jalnic... Inca o data zic, pentru primarie nu prea ar trebui sa conteze partidul, dar in Romania secolului 13 se pare ca asta conteaza...

Nu trebuie sa treci nimic cu vederea, mane. Probabil te inscrii la a doua categorie, a celor care nu stiu ce a facut si ce nu a facut "care este". Nu cred ca e nici un afront aici.

Doar ca nu mai sustine ca l-ai fi votat pe tziganul ala ca mi se face greatza numai cand ma gandesc la el.

..., mai bine un "analfabet" (oare chiar asa sa fie? E tigan, sa nu uitam, poate totusi de aia vorbeste prost, v-ati gandit?) care chiar a facut ceva si stie sa vb cu oamenii de pe strada!

sorry, dar nu stie sa vorbeasca cu mine. stie sa vorbeasca cu ala care si-a luat cass sa asculte devito si pe drum, nu numai acasa, dar il deranjeaza ca se aud pacanituri in timp ce asculta (sa fie oare semintele pe care le sparge in dinti aruncand cojile pe jos, in metrou? posibil)

astia in loc sa incerce sa ridice 'prostimea' o incurajeaza in ignoranta. no thanks.

hmm videanu alt tzepar pd`ist

vanghelie vb. cum vorbeste... fura (toti fura) cu bun simt.

in sectoru` 5 mai toate scolile sunt renovate tamplarie pvc. mobilier etc.

toate parcurile (foste maidane prin care daca te plimbai seara ajungeai acasa dezbracat prietena violata si copilu fara telefon mobil) acum sunt amenajate si pazite... vezi parcu eroilor sau sebastian sau renumitu Tacalie ... am facut scoala acolo in panduri si era plin de cutitari si ciori.

duceti-va in alte sectoare sa vedeti parcurile de carteir cum arata b-(

va intrat la toti in cap ca e analfabet ... de parca cand prietena mea r agresata intr-un parc seara cand vine acasa ma doare pe mine ca e videanu mai ``cult``

si daca nu vanghelie macar piedone

duceti-va in alte sectoare sa vedeti parcurile de carteir cum arata  b-(

Cum arata? :-W

Faptul ca vorbeste prost romaneste este cea mai mica dintre problemele lui vanghele. Mai degraba ar fi: magazinul Bucuresti, economatele pe minus dar sustinute in continuare, DIP din umbra care il apara de justitie dar il si foloseste ca paravan etc, etc ...

Ca tot vorbeai de parcul de la Eroilor: am trecut sambata pe acolo noaptea si mi-a cam fost frica, si asta e in buricul capitalei...

Piedone este o vedeta media, un biet inspector OPC sau ce o fi fost el din salariu caruia si-a tras gipan. :mda:

Edited by Zmeu