yannlepantrec Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Cine baga un frappe sambata asta la Friends? Ca am lipsit o saptamana si parca au trecut zece. Haideti oameni buni ca acum incepe sezonul si ne napadesc bucurestenii! Ca barierele deja intra in functiune asa ca nu mai e mult. Link to comment
paul_marines Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Sunt prezent, dar de la ce ora? Link to comment
MCojo Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Eu as propune 19, ca sa avem timp si de o baie in mare si prajit la soare... Link to comment
yannlepantrec Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Pai ziceam sa poata ajunge si altii de prin alte orase (Olimp poate?) Cum decide majoritatea asa facem. Link to comment
Abram Burel Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Era cat p-aci sa ajung, dar "vremea" e schimbatoare. Nu... garantez Link to comment
paul_marines Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Cum decide majoritatea asa facem. Mi-ar conveni la 18 Link to comment
Immortal Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Aparem si noi dar, ca de obicei, putin...intarziati.<br> Link to comment
dreamlike Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Noi incercam sa nu mai intarziem de data asta. Nu vrem sa pierdem prezentarea ... Link to comment
yannlepantrec Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 La 18 ramane atunci astfel ca cine ajunge mai tarziu plateste suprataxa: extra gheata in cocktail! Link to comment
paul_marines Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Si daca tot ramane 18, atunci dupa o indelungata asteptare putem vorbi de o surpriza. O vedem la Friends, sper sa-i gasesc un loc si ei. Link to comment
dreamlike Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Foarte placuta surpriza, trebuie sa recunosc. Sper ca o sa-i gasesti loc in fiecare sambata de acum ... Link to comment
paul_marines Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 O adevarata tehnologie pentru a fabrica o Skoda. Huh sper sa fie "gustoasă" Link to comment
dreamlike Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Finally ... ... Sa o stapanesti sanatos! A meritat asteptarea, frumos cadou de sfarsit de iunie ! Pentru maine as dori doua bilete pentru prezentare, va rog, iar daca nu mai sunt, ofer pret dublu micilor intreprinzatori . Link to comment
yannlepantrec Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 Eu nu ajung saptamana asta, vizitez stimata capitala. O sa astept impresiile de o saptamana sambata aviatoare. Spor la frappuiala! Link to comment
MCojo Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Frumoasa foc... Nici nu a apucat sa mearga prea bine pe strazile Constantei si fu' reperata de un Logan nervos... ) Link to comment
paul_marines Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 (edited) Multumesc pentru aprecieri. Sper sa ne vedem la frapuiala de saptamana urmatoare in trei. Eu, Rodica si noua achizitie. Pana atunci si , dar separat. Sigur Mishulica, ce-ti scapa tie? Uneori ma intreb daca nu iei salariul de la MI5 sau MOSAD? Edited June 19, 2010 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 E normal sa vrei sa faci mia de km in week end, drum bun si nu o da in limitare din prima! Asteptam impresii. Eu o iau pe Cristina, vuvuzelele si mergem la Prieteni&Co sa bem o racoritoare la ora 18.00. Mai vine cineva? P.S. De la 10.00 sunt spre Tulcea la antrenament, aviz soferilor . Link to comment
Immortal Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 (edited) Dap, venim noi...la timp, speram Vreau si eu doo belete la premiera: vuvuzele - checked, timp liber - checked, vreme de premiera - checked (sper). Drum bun, vanatorule Edited June 19, 2010 by Immortal Link to comment
free_spirit Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Salutare !! Azi beau frappe la Buhusi, jud. Bacau. Intrasem sa vad daca bacauanii au si ei intalniri saptamanale, dar se pare ca ...nu. M-as fi dus sa-l vad pe Wolfman, daca tot eram in zona. @ Safari Hunter - Woooowww nene, ce frumusete !! Ieri, din viteza, ma gasisem sa dau flash-uri WSH-ului . ) S-o stapanesti sanatos. Link to comment
paul_marines Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Immortal si Didi multumesc pentru aprecieri. In asta seara am iesit in oras, iar ca sa fac o comparatie intre AFL xenon si H4 de la Kalos este asemanator cu electrificarea satelor de prin anii 50 - 60. Cornering-ul pune cireasa in varful tortului prin modul de extindere al fasciculului la viraje scurte. Huh, sunt foarte emotionat. Link to comment
MCojo Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Si noi care ne gandeam sa luam "safe sexu' " si sa iti facem o vizita sa il bem pe botul SUPERB-ului... Link to comment
paul_marines Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Si mie imi fuse dor de un Green Cocktail si un frappe, dar exista un next time. Acum, ca si Bula, imi probez sandalele. Link to comment
Recommended Posts