Jump to content

Haideti Pe Afara!

Recommended Posts

Cine baga un frappe sambata asta la Friends? Ca am lipsit o saptamana si parca au trecut zece.

Haideti oameni buni ca acum incepe sezonul si ne napadesc bucurestenii!

Ca barierele deja intra in functiune asa ca nu mai e mult.

Finally ... :lavolan: ... Sa o stapanesti sanatos! A meritat asteptarea, frumos cadou de sfarsit de iunie :drinkers: !

Pentru maine as dori doua bilete pentru prezentare, va rog, iar daca nu mai sunt, ofer pret dublu micilor intreprinzatori [-O< .

Multumesc pentru aprecieri.

Sper sa ne vedem la frapuiala de saptamana urmatoare in trei. Eu, Rodica si noua achizitie.

Pana atunci drive.gif si drunk.gif , dar separat.

Sigur Mishulica, ce-ti scapa tie? Uneori ma intreb daca nu iei salariul de la MI5 sau MOSAD? 40000000.gif

post-2099-127692723538_thumb.jpg

post-2099-127692725586_thumb.jpg

Edited by safari hunter

E normal sa vrei sa faci mia de km in week end, drum bun si nu o da in limitare din prima! Asteptam impresii.

Eu o iau pe Cristina, vuvuzelele si mergem la Prieteni&Co sa bem o racoritoare la ora 18.00. Mai vine cineva?

P.S. De la 10.00 sunt spre Tulcea la antrenament, aviz soferilor :D .

Dap, venim noi...la timp, speram :D

Vreau si eu doo belete la premiera: vuvuzele - checked, timp liber - checked, vreme de premiera - checked (sper). Drum bun, vanatorule :)

Edited by Immortal

Salutare !!

Azi beau frappe la Buhusi, jud. Bacau. :D

Intrasem sa vad daca bacauanii au si ei intalniri saptamanale, dar se pare ca ...nu.

M-as fi dus sa-l vad pe Wolfman, daca tot eram in zona.

@ Safari Hunter - Woooowww nene, ce frumusete !! Ieri, din viteza, ma gasisem sa dau flash-uri WSH-ului . :) )

S-o stapanesti sanatos. :)

Immortal si Didi multumesc pentru aprecieri. In asta seara am iesit in oras, iar ca sa fac o comparatie intre AFL xenon si H4 de la Kalos este asemanator cu electrificarea satelor de prin anii 50 - 60. Cornering-ul pune cireasa in varful tortului prin modul de extindere al fasciculului la viraje scurte.

Huh, sunt foarte emotionat. 10000000.gif