MCojo Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 De ce nu le-am proba impreuna saptamana viitoare pe la Paraul Rece? Ca tot am incaltari noi la calut... Link to comment
free_spirit Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 (edited) ...la Paraul Rece? Salutare !! Nene,suna...."corupator" de bine!! ) Sambata ma duc la Metallica cu fi-miu ( numai el intra,eu stau afara, ca timpanu'meu nu cred ca ar suporta atata "rocangeala" ), iar dupa concert, ar merge o zi de relache la Paraul Rece. Ramane in studiu. Respect !! Edited June 22, 2010 by free_spirit Link to comment
MCojo Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Nu a fost chiar la Paraul Rece, a fost doar intre Movilita si Agigea, unde am putut sa vaz de ce e in stare limuzina lui Paul... Intr-un cuvant SUPERB... un pas imens de la Kalos la SUPERB, cu comenzi si optiuni in care te pierzi (stiai tu ce stiai Paule cand te-ai apucat de studiat cartea masinii cu o luna inainte ). Tinuta de drum ireprosabila desi masinuta nu a vazut mai mult de 3000 ture ... deh rodajul bata-l vina ... Cat despre Paraul Rece, Didi pe noi ne gasesti aici de vineri si pana luni. Va astept cu gratarul incins... Link to comment
Wolfman Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Salutare !! Azi beau frappe la Buhusi, jud. Bacau. M-as fi dus sa-l vad pe Wolfman, daca tot eram in zona. De ce n-ai dat un telefon, sambata am fost pe-acasa! "> Paul, sa porti sanatos noua masina si asteptam topic cu prezentarea detaliata (in special motorizarea ma intereseaza, sper ca e 2.0 TFSI ). Link to comment
Wolfman Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Banuiam, nici nu pune skoda motoare TFSI. Hai cu topicul pe "Masina mea" Paule sa nu mai poluam aici. Link to comment
paul_marines Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Paul, sa porti sanatos noua masina si asteptam topic cu prezentarea detaliata (in special motorizarea ma intereseaza, sper ca e 2.0 TFSI ). Wolfman@ Viorel iti multumesc pentru urari, sper sa prind putin timp sa-i fac si cateva poze si voi posta cateva experiente cu 1.8 TSI. Este o motorizare excelenta pentru o astfel de masina. Astazi am fost cu masina la Bucuresti, 90% cruise control 70 in localitate; 100 pe DN si 120 pe autostrada. Consumul de benzina fix 5,84 l/100. In imagine indicatorul de benzina indica 3/4 adica 15 litri pentru ca in Constanta sa alimentez 25 de litri. Asta si dupa ce am scos familia la un frappe de Friends de miercuri, doar este vacanta. Viorel nu am cunostinta de 2.0 TFSI la Skoda. Mishulica@ ma bucur ca te-am contaminat cu microbul Superb, mai ales ca intalnirea a fost una de gradul 3. Am senzatia ca stai la panda. Dupa dresaj=rodaj, voi dezlantui hergelia. Altfel masina toarce cuminte si ma uimeste in fiecare zi cu dotarile ei. Deh asta este, m-am dotat mai tarziu cu o astfel de masina si cred ca plictisesc pe cei care au fost mai norocosi. Doar sa ma trageti de maneca si ma opresc. Noroc cu masinile pe care am avut ocazia sa invat cu se folosesc accesoriile. Link to comment
dreamlike Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 (edited) ... Consumul de benzina fix 5,84 l/100. In imagine indicatorul de benzina indica 3/4 adica 15 litri ... Cred ca moare Immortal de ciuda ... e drept ca el nu merge cu 70km cu 1400 rot/min, dar kalosul lui nici la relanti nu consuma atat ... De abia astept prezentarea de sambata ... Edited June 23, 2010 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Imaginea cu indicatorul este facuta la punctul de plata Fetesti, la intoarcerea de la Bucuresti. Link to comment
free_spirit Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Salutare !! Nene Vanatorule, masina lu' matale a fost teleportata din viitor, asa-i?? Altfel nu puneai tu degeaba la status anul fabricatiei...2011. ) Respect ! P.S. Bai nene, da' ce frumusete. Nu uiti sa conduci cu atatea butonase in jur?? Te invidiez... Link to comment
paul_marines Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Nu uiti sa conduci cu atatea butonase in jur?? Sa fiu sincer mi se cam atrofiaza simturile de soferie de la Kalos. Superbul reactioneaza mai repede, cade o picatura pe geam si pana sa misc degetul stergatoarele au facut deja o tura. Se inteteste ploaia si deja ritmul de stergere a crescut fara sa schimb lista de melodii. Referitor la viitor, din 01/05/2010 Skoda fabrica modelele E5 cu anul de fabricatie 2011 in nr. de omologare pentru a intampina intrarea in vigoare a acestor normative. Link to comment
Immortal Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Cred ca moare Immortal de ciuda ... e drept ca el nu merge cu 70km cu 1400 rot/min, dar kalosul lui nici la relanti nu consuma atat ... Sa stii ca moare...insa'si canalizeaza invidia NU inspre consum,... Link to comment
Recommended Posts