barisov Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 am un Cielo corean din 1996 cu cutie de viteze hidramata. Problema este ca atunci cand pun cutia pe pozitia "neutra" motorul merge ce merge si se opreste. Aceeasi problema apare si cand pun maneta cutiei pe pozitia parcare. As vrea sa ma ajute cineva si sa-mi spuna care ar putea fi cauza. Link to comment
VAXXi Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Cred c-ar trebui sa arunci un ochi pe topicul Cadere brusca de turatie - intreruperi. Check engine, coduri de eroare ceva ? Link to comment
DGT Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Sau poate n-are nici o treaba cu pozitia manetei . Link to comment
Dj_Dark Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 (edited) Sau e numai din cauza cutiei automate. Ulei neschimbat la timp, convertizor de cuplu defect. Mai multe detalii in topicul dedicat. Din pacate meseriasi care sa repare cutii automate gasesti mai greu. In manual am gasit asta: insa e cel de espero, cutiile sunt diferite. Posibil in cel de cielo sa mai fie si alte informatii utile. Edited June 14, 2010 by Dj_Dark Link to comment
Recommended Posts