yannlepantrec Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Hai ca asjung si eu saptamana asta in oras si poate iesim la o ieseala. Same time, same place. Poate admiram un Superb? Link to comment
Immortal Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Iar program de juniori? Venim si noi, da' mai inspre 19.00, dupa meci..<br> Link to comment
MCojo Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Fara program de juniori, ce te-ai obisnuit cu teatru in fiecare saptamana? Link to comment
dreamlike Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Venim si noi la 18.00 cu aceeasi speranta ca a lui Yann ... Link to comment
MCojo Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Tare-mi e ca sperati degeaba... Link to comment
paul_marines Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 (edited) Si eu tot la 18 cu aceiasi speranta ca si Yann. Sa luam exemplul... Edited June 26, 2010 by safari hunter Link to comment
free_spirit Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Si eu tot la 18 cu aceiasi speranta ca si Yann. Sa luam exemplul... Salutare !! Ce inseamna un aparat ca lumea.... Nene Vanatorule, vreau si eu niste poze de sambata, pe mail, daca ai cu formatia noastra, bineinteles. Multumesc. Respect ! Link to comment
paul_marines Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Salutare !! Ce inseamna un aparat ca lumea... Nene Vanatorule, vreau si eu niste poze de sambata, pe mail, daca ai cu formatia noastra, bineinteles. Multumesc. Respect ! Oki doki Salutare !! Ce inseamna un aparat ca lumea... Nene Vanatorule, vreau si eu niste poze de sambata, pe mail, daca ai cu formatia noastra, bineinteles. Multumesc. Respect ! Realizat, ai una si de la MK de la inchiderea BSRF 10 Link to comment
free_spirit Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Salutare !! @ Safari Hunter - Sarut mana pentru poze. Cu aia de la MK, chiar m-ai surprins, ca nu stiam ca esti acolo. Multumesc inca o data pentru tot. In alta ordine de idei, sambata am trebusoare prin C-ta, cu "ocazia...prilejurilor" de schimbare a "șăfilor" de la marina. Sper si-mi doresc sa pot ajunge si la intalnire. Daca nu, poate data viitoare. Toate cele bune. Respect !! Link to comment
paul_marines Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 @ Safari Hunter - Sarut mana pentru poze. Cu aia de la MK, chiar m-ai surprins, ca nu stiam ca esti acolo. Free_Didi arunca o privire in poza 4 de la galeria de imagini Telegraf 25 Iunie 2010 Link to comment
dreamlike Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Din motive lesne de inteles pentru iubitorii sportului propun ca ora de intalnire de astazi sa fie 19.00. Dar cine mai intarzie si de data asta va fi biciuit in parcarea Salii Sporturilor, duminica dupa slujba > ! Link to comment
MCojo Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Azi beti frappeu' fara noi din motive la fel de lesne de inteles... Asta nu inseamna ca nu am semnat condica la frappe-uri! Link to comment
yannlepantrec Posted July 3, 2010 Author Share Posted July 3, 2010 Din pacate azi nu onorez intalnirea clubului. Spor la frappe si barfe. Saptamana viitoare Link to comment
Recommended Posts