Jump to content

Centuri De Siguranta Kalos

Recommended Posts

Buna!

Sunt nou pe aici si am recurs sa ma inscriu pentru a afla niste raspunsuri deoarece am cautat si nu am gasit ce imi trebuia.

Prima problema ar fi la centurile din fata, care nu vor sa se mai traga, pur si simplu parca s-au blocat...si nu cred ca e problema de vechime deoarece masina doar in 2009 a fost primadata inmatriculata.

Si a doua problema: cat timp faceam curat in ea am bagat centura de siguranta din spate, cea din mijloc, care nu are buton sa se scoata, si nu o mai pot scoate, iar acuma ma intreb daca asa ramane pe veci.

Multumesc anticipat

Salut,

E ciudat ce spui. Totusi, centurile au acel sistem de blocare centrifugala (se blocheaza doar cand sunt trase rapid) - e posibil sa se fi intepenit ceva. Le-ai tras si tu usor, fara smucituri?

Apoi, desi nu am Kalos, am tot trei centuri pe spate si toate au buton de deblocare @-)

Masina nu mai e in garantie? Pentru centuri zic sa apelezi la sevice in caz ca nu le dai de cap, nu te juca.

Stiu ca e foarte ciudat, centura o trag incet pana la momentul in care se blocheaza, am mai desfacut odata sa vad ce are, dar eram in fuga si doar am rotit un pic sa se stranga centura si si-a revenit, ma gandesc ca poate o prins ceva acolo sau are ceva cute centura :-? ?

Iar in spate sunt trei centure, si 4 sloturi pentru centuri, 2 sunt pentru pasagerul din mijloc ca sa aibe prindere in 3 pct, din care un slot nu are nici un buton, ceea ce mi se pare ciudat, am intrebat cativa baieti de la un service si nici ei nu stiau cum.