remix Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Un nene "binevoitor" m-a indrumat catre acest site. Ce stiti voi de acesti piramidoshi si care e fraiereala ? Link to comment
remix Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 Iti dai seama ca n-am crezut mai nimic de acolo. Am zis totusi sa impartasesc informatia cu voi si sa ne dam cu totii cu parerea. (sa-i desfiintam pe forum cum s-ar zice) Link to comment
Shenck Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ai fost inscris vrodatat la "roata" ? aia e .. da in plus casa poate sa mai si dipara sau random(nr_inscrisi)=cine trebuie Link to comment
Gica Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 he,he... Carion au fost clientii nostri (a firmei unde activez eu) si si-au facut sediu frumusel in Cluj, se pare ca au ceva resurse, dar la ce mi-a explicat un clujean despre sistemul lor, nu prea m-as combina, insa e clar ca au clienti, altminteri nu cred ca supravietuiau pe piata de atatia ani si mai faceau si investitii... Link to comment
smart_ass Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Mie-mi miroase a SUPERTZEAPA! Mai sunt unii, parca autoplus, sau autosystem, care practica ceva asemanator. Am fost la ei sa ma interesez si m-au cam bagat in ceata, dar nu o ceata optimista, deci eu sunt convins ca e bull-shit!. Sper sa nu va aud vaicarelile dupa ce va lasa astia fara economii. Link to comment
arp Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Eu unul nu pricep cum pot astia sa gaseasca atatia prosti...Ma apuca damblaua cand vad sisteme d-astea de mutilevel marketing ca sa zic asa...vine bossul ala mare sau vreunul regional si isi plimba bunastarea prin fata fraierilor care-i sorb cuvintele, cum sa te imbogatesti stand, bla-bla...Era sa-l bat pe ala de m-a pacalit acum vreo 2 ani si m-a dus la o intalnire cu papagali d-astia...Am mai platit si bilet de intrare (40mii) Link to comment
john Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Mie-mi miroase a SUPERTZEAPA! Mai sunt unii, parca autoplus, sau autosystem, care practica ceva asemanator. Am fost la ei sa ma interesez si m-au cam bagat in ceata, dar nu o ceata optimista, deci eu sunt convins ca e bull-shit!. Sper sa nu va aud vaicarelile dupa ce va lasa astia fara economii. <{POST_SNAPBACK}> http://www.autosystemplus.ro/ Link to comment
arp Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 da-ne tu banii acum si noi poate iti dam o masina peste 4-5 ani...dar ce fac aia de s-au bagat la Solenza? acum ce primesc? Link to comment
john Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Aia sunt cei mai norocosi ca primesc Logan. Da pentru asta mai asteapta o tura Link to comment
Recommended Posts