NFS Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Iulia, pai zi si tu ce culoare era masina respectiva, eventual alte detalii, poate ne dam seama a cui era. Link to comment
iulia Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 NFS, sa ma bati si nu mai stiu . Eram grabita, iesisem din bloc si mi-a picat privirea pe luneta lui. Era destul de intuneric, nu m-am uitat de numere sau alte detalii. Doar mi-am zis - "ia uite, hai sa intru si eu". Ce pot sa spun doar e ca era o masina alba (cred ca totusi Cielo) Link to comment
body Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Nu stiu s-ar putea sa postez aiurea aici dar nu prea imi trece prin cap unde as putea posta cele ce urmeaza ! Cine a vandut un Matiz SE satin beige prin iunie , iulie ( din Bucuresti ) cu autocolant pe luneta ?? Sa va spun faza ( acum mi-am adus aminte).... Acum vre-o luna venind de la mare pe la Harsova... in fata mea Matizul respectiv , fac eu semne , soferul nimic ... il depasesc si ii fac semn sa traga pe dreapta , nimeni cunoscut ...tipul imi spune ca el cumparase respectiva masina cu autocolantul pe luneta si habar nu avea ce inseamna... Masina avea nr de Buc ...dar nu mai stiu nr ! Poate stie cineva a cui era masina ... Repet nu stiu daca am postat bine aici... PS I-am facut invitatia tipului de a ne vizita pe forum , dar nu stiu daca a intrat Link to comment
VIPER Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Well, si eu am dat Espero tot cu autocolantul pe luneta... Sunt curios daca o mai vad sau daca a dat jos autocolantul... Link to comment
NFS Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Body, aici era locul: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...lantul++spinare Link to comment
sorinel Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 de pe google si mi se pare cel mai adevarat forum (nu am fost pe prea multe ) suntezi bun kipit going ... numai cuvinte de lauda pt cine a creat forumul ...va salut de aici de la SB sal all Link to comment
body Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Ok NFS , nu prea am stiut la ce sa dau , de aia am postat aici ! Sorry ! >- Link to comment
laurentziu83 Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Si eu am reno, sunt membru aici dar si pe reno si ma minunez in fiecare zi de ce aberatii se scriu pe reno si le fac capul calendar la aia. hihihi Link to comment
lauamd Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Interesanta intrebarea. Pai sa ma gandesc... . Cautam ceva pe net cu vreo juma' de an in urma si am vazut cu ajutorul Google un forum... . Si asa am ajuns aici. Sincer ma bucur si cred ca este un ajutor pentru toti posesorii de Woo-uri si nu numai. Link to comment
dany_s Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 am fost invitat de pe autoshow, ca si co-posesor de Aveo(Kalos) Link to comment
VIPER Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Salutare, ma bucur ca ai aterizat si la noi! Te asteptam cu poze cu galbioara, arata super!!! Link to comment
dany_s Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 mersi Viper tocmai am pus pozele Link to comment
cataboss Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 de pe google cand cautam sa mi cumpar un tico Link to comment
FireFly Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 De pe google , cautand poze(wallpapere-mai ales) cu cielo , si probleme tehnice si non-tehnice Link to comment
Lucian79 Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Wow ... se-nmultesc ardelenii Link to comment
AAdorjan Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Si eu de pe google cautand un site dedicat doar masinilor daewoo pentru ca m-am saturat sa citesc pe forumurile de masini toate topicurile. Link to comment
marius_eugen Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Eu am vazut un stiker cu daewooclub.ro pe spatele unui matiz in drum spre targul din Vitan . Sincer , folosesc si stickerele alea la ceva si eu zic sa dati la mai multe persoane . Ar trebui lipite si pe sepci / tricouri / si altele sa mai bagati putin frica in service-uri . Pe bune , puteti da tuturor posesorilor de auto WOO sansa de a procura asa ceva si de a afla de site . Bafta ! Link to comment
Mada_Dj Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Am aflat de voi, de la VIPER! Mercic, my friend!, asa ca ptr el numai cuvinte de lauda, noi fiind membri si pe alt site, insa pentru ca si eu am masina care se incadreaza aici, toata stima pentru cei care au realizat acest club! si tie , VIPER, un pupic de la amica ta olteanca! Link to comment
Lucian79 Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 MADA vezi ca regulamentul s-a upgradat cu o regula noua (vezi 4.2) Link to comment
Mada_Dj Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 adica?la ce te referi?explica-te ca eu sunt mai noua pe aici, dupa cum poti observa! Link to comment
ToPser Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Hello Mada .. Uite aici : 4.2 După înregistrare, trebuie să vă completaţi datele personale. Conturile fără datele personale completate în întregime NU VOR FI APROBATE. Link to comment
VIPER Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Mai, nebunaticilor, ce alte date personale mai vreti? A pus destule, chiar prea destule Link to comment
Mada_Dj Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Acum ma fastacesc Dar cum eu sunt mereu o dulce, va trec cu vederea ca nu mi-ati vazut profilul. cand o sa imi pozez bubulina o sa fie si ea alaturi de mine, pana atunci, va multumiti cu ce va ofer Link to comment
Recommended Posts