Shenck Posted June 30, 2004 Author Share Posted June 30, 2004 cautand cu disperare dupa Matiz, am dat si de daewooclub.ro Concret, unde/cum ai dat de daewooclub.ro ? Link to comment
Lucian M Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 Concret, unde/cum ai dat de daewooclub.ro ? inde- pe net, evident . cum- am dat click pe link-ul daewooclub.ro afisat de google. gasit, vazut, foarte placut, ramas si apreciat. Link to comment
emi2009 Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Auzi Luc. da tu cum ai aflat de forum? Link to comment
DragosB Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Google , evident ... :butoane: . Tocmai imi spusese socru-miu cu o zi inainte ca niste prieteni de familie ar cam vrea sa-si vanda Espero-ul . Asta pt ca stia ca vreau sa-mi iau alta masina ; nu de alta , da' cam incepe sa-mi ceara bani Toto ( actualul meu Nissan Stanza ; am dat numele , ca tot era un topic pe undeva legat de numele bijuteriilor voastre - ma refer la masinile voastre ) . Si sa revin cu ce incepusem : ca sa aflu mai multe despre ce stie , ce poate Espero-ul , i-am dat lu' Google de lucru cu ceva de genul "forum Daewoo ro" si v-am gasit , din fericire . Acu' , ma rog ca respectivii sa se decida s-o vanda . Azi maine ar trebui sa am si un raspuns clar . Link to comment
NGruia Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Google cauta : Daewoo limba : romana (ca din alte limbi gasea cu tonele ) luna : aprilie Link to comment
VIPER Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Salut, tyranus si bine ai venit pe forum! Ma bucur ca ai acceptat invitatia, sunt convins ca n-o sa-ti para rau ca te-ai alaturat acestei familii! A, si inca o data, nu m-am suparat nici macar o secunda (e vorba de u2u-ul de pe celalalt forum...), dimpotriva. Link to comment
tyranus Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 A fost o neintelegere. Si mai ales sunt bucuros ca am aflat de existenta acestui forum unde doresc sa fiu o prezenta constanta si agreabila Link to comment
NFS Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Mai, din cit te-am cunoscut pina acum mie imi pari total agreabil! Fara shaga! May the Force be with you! :alien: Link to comment
Instinkt Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Sincer sa fiu eu ma invarteam pe daciaclub, acum fro 3 luni cand aveam dacie si am vazut discutii (nu mai stiu exact intre cine si cine) despre daewooclub. Si la cateva zile dupa ce mi-am luat matizul, am venit acasa si m-am inregistrat aici. Si sunt super multumit de "alegerea" facuta... Link to comment
Shenck Posted July 20, 2004 Author Share Posted July 20, 2004 Oare autocolantele au adus vrun membru? Link to comment
body Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Salve ! Eu am aflat de pe google . Dat daewoo ro ceva in genul asta Vazut , placut , intrat , inregistrat si acu membru ! Bafta Link to comment
Satori Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 pe mine m-a momit FLEX cu discutii despre Kalos... si momit am ramas in asteptarea lor, ma distrez p'aci Link to comment
SYL Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Si eu am aflat de forum de pe DaciaClub. :butoane: Link to comment
john Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 mie mi-a zis mishu ... thanks again Link to comment
iso Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 ...mie mi-a zis Nashu'.... Link to comment
iuliannic Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Am aflat de pe daciaclub,urmarind un link. Link to comment
zoltanlasz Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Cautam pe google c-am tot ceea ce se poate gasii despre Matiz si asa am dat de forum.Super Link to comment
Bijhua Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Am cautat pe net Tips&Tricks pentru Daewoo Espero si v-am gasit :-D Link to comment
Shenck Posted September 21, 2004 Author Share Posted September 21, 2004 In ultimele saptamini a aparut o intrega avalanse de useri noi. Ne spun si noua cum ne-au gasit? Link to comment
ticolino Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 :stfw: eu v-am gasit cand cautam informatii despre tico... inainte sa-mi iau masina Link to comment
claz Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Acum fix doua saptamani cautam date despre Matiz. Am vazut ca este o promotie si incercam sa aflu cat mai multe, am cautat cu Google si am urmarit primul link. Si am dat de voi. Nu a fost nevoie sa urmaresc si celelalte link-uri M-am lamurit pe deplin si am fost ajutat foarte mult pe forum in decizii. Eiiii... sunt posesor de lighioana de o ora si pot sa postez "autorizat", si nu "clandestin" ca pana acum PS: abia astept sa ne cunoastem face2face wee viitor! Link to comment
Instinkt Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea ! Link to comment
vlad35 Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Ii multumesc lui Satori ca mi-a aratat calea spre club ! vlad Link to comment
MikeTekRacing Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Eu cred ca de pe forumul autoshow stiu...cum am aflat, am intrat si eu... Imi pare rau ca nu am gasit forumul acesta mai devreme... :-D Link to comment
florinbad Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Eu n-am spus nici pana acum cum am aflat de voi! Da' nici n-o sa spun ( mama-mama ce lupte se dadeau pe undeva intre Flex, Pui de drac, Sprite, Zalmoxis, OvidiuC, Shenck etc.etc.etc si restul lumii!!! :swordfight: Tiii, ce vremuri! Ce vremuri!) Link to comment
Recommended Posts