Jump to content

Cum Ati Aflat De Noi?

Publicitate  

304 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Concret, unde/cum ai dat de  daewooclub.ro ?

inde- pe net, evident :) . cum- am dat click pe link-ul daewooclub.ro afisat de google. gasit, vazut, foarte placut, ramas si apreciat.

Google , evident ... :butoane: . Tocmai imi spusese socru-miu cu o zi inainte ca niste prieteni de familie ar cam vrea sa-si vanda Espero-ul . Asta pt ca stia ca vreau sa-mi iau alta masina ; nu de alta , da' cam incepe sa-mi ceara bani Toto ( actualul meu Nissan Stanza ; am dat numele , ca tot era un topic pe undeva legat de numele bijuteriilor voastre - ma refer la masinile voastre :oops: ) . Si sa revin cu ce incepusem : ca sa aflu mai multe despre ce stie , ce poate Espero-ul , i-am dat lu' Google de lucru cu ceva de genul "forum Daewoo ro" si v-am gasit , din fericire . Acu' , ma rog ca respectivii sa se decida s-o vanda . Azi maine ar trebui sa am si un raspuns clar . :lol:

Salut, tyranus si bine ai venit pe forum! Ma bucur ca ai acceptat invitatia, sunt convins ca n-o sa-ti para rau ca te-ai alaturat acestei familii!

A, si inca o data, nu m-am suparat nici macar o secunda (e vorba de u2u-ul de pe celalalt forum...), dimpotriva. :beerchug:

A fost o neintelegere.

Si mai ales sunt bucuros ca am aflat de existenta acestui forum unde doresc sa fiu o prezenta constanta si agreabila :wink:

Sincer sa fiu eu ma invarteam pe daciaclub, acum fro 3 luni cand aveam dacie si am vazut discutii (nu mai stiu exact intre cine si cine) despre daewooclub. Si la cateva zile dupa ce mi-am luat matizul, am venit acasa si m-am inregistrat aici. Si sunt super multumit de "alegerea" facuta...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salve !

Eu am aflat de pe google .

Dat daewoo ro ceva in genul asta

Vazut , placut , intrat , inregistrat si acu membru !

Bafta

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Acum fix doua saptamani cautam date despre Matiz. Am vazut ca este o promotie si incercam sa aflu cat mai multe, am cautat cu Google si am urmarit primul link. Si am dat de voi. Nu a fost nevoie sa urmaresc si celelalte link-uri :) M-am lamurit pe deplin si am fost ajutat foarte mult pe forum in decizii.

Eiiii... sunt posesor de lighioana de o ora si pot sa postez "autorizat", si nu "clandestin" ca pana acum :)

PS: abia astept sa ne cunoastem face2face wee viitor!

• 2 weeks later...

Eu n-am spus nici pana acum cum am aflat de voi! Da' nici n-o sa spun :wink: ( mama-mama ce lupte se dadeau pe undeva intre Flex, Pui de drac, Sprite, Zalmoxis, OvidiuC, Shenck etc.etc.etc si restul lumii!!! :swordfight: Tiii, ce vremuri! Ce vremuri!)