sebian Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 (edited) eu nu mai stiu de unde am aflat de voi , a trecut prea mult timp Edited June 30, 2006 by sebian Link to comment
Mad Maxim Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 vroiam sa-mi cumpar matzaur nou si cautam impresii si pareri.Asa am dat de forum Link to comment
ebi Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 De 2 săptămâni sunt fericita posesoare a unui Tico e prima maşină personală... sunt cam nepricepută la maşini sigur o să am nevoie de ajutorul vostru Link to comment
yrynely Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Am aflat de voi cautand Matiz cu tunning pe Google ! Forumul e superinteresant si este de apreciat ca in discutie intervin si persoane care stiu despre ce vorbesc , raspunsurile sunt competente si serioase si sunt si glume care ma fac sa citesc forumul "din scoarta in scoarta " !Sunt nou pe forum dar este deja in top la Favorites ! Drum bun tuturor !Drive safe ! Link to comment
krina Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Va salut pe toti si ma bucur ca existati! Am vazut zilele trecute un matiz si un cielo cu daewooclub si, curioasa, am dat pe net. Asa am ajuns aici. Link to comment
pixelconscious Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 (edited) Bine ai venit. Vezi si topicul asta pentru intalniri cu alti membri stampilati Este un fel de serviciu secret al forumului, a rupt inimi si a destramat cupluri )"> Da-i in gat pe cei pe care i-ai vazut Edited July 18, 2006 by pixelconscious Link to comment
ciubex Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Hop si eu! Va salut pe toti! De aproape o luna stau si citesc acest forum, fara a ma fi inregistrat, astazi m-am hotarat sa imi fac cont aici. Prima oara am ajuns datorita unui link de pe un alt forum, ca doream si inca mai doresc informatii despre Cielo, in special. Mult succes tutror! Link to comment
micuta cubaneza Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Freemind e raspandacul, de la el stiu! Imi umbla ochii la ce se scrie aici, ca la melc Buna traba cu forumu' ! "> Link to comment
cristianrotaru Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Google!...huh ..bine ca v-am gasit Link to comment
georgiana Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Eu una am bagat "tunning matiz" pe google si printre rezultate era si adresa clubului. Hmm...un club Daewoo...prima mea masinutza, Matiz, ia sa vad ce e pe-aici! Cam asa am aflat eu de voi! Link to comment
negoctav Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Eu am cautat cu Google ca deja stiam ca sunt forumuri dedicate de genul vwforum.ro. Link to comment
bamboo Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 uau sunt si eu nou pe aici si pana am gasit cum sa va scriu a durat ceva...m-am alaturat si eu clubului asta pt simplu fapt ca am si eu espero si as vrea sa-l modific un pic dar nu prea mult adica nu tunning capital doar asa de suprafata ca mai intra in discutie si banutzi...ce ma sfatuiti??? iar suporti de numere cum ii cumpar si eu??? Link to comment
Gamerul Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Bine ai venit ... Pentru tuning pe Espero uita-te aici ... Pentru suporti vezi aici ... "> Link to comment
Bel_Ze-but Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 prin Google, cautand raspunsuri la problemele recent achizitionatului Cielo Link to comment
daniel21 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 De la un prieten care isi cumparase un Cielo si care zilnic imi vorbea de acest forum. Link to comment
mito Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Dupa ce am cumparat Dacia am cautat www.daciaclub.ro, dar era prea tarziu (nu forumul este de vina ci masina) Inainte de a cumpara Tico am descoperit www.daewooclub.ro si nu-mi pare rau. Link to comment
Antonyo20 Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Eu cautam pe google accesorii tuning pentru Tico...sau Tico tuning...si am dat de link-ul cu daewooclub..Felicitari pentru tot ce se posteaza aici..si sunt 100% numai lucruri interesante..Tineti-o tot asa!!! Link to comment
KumKum Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 In primul rind vreau sa va salut, acesta fiind primul meu post pe acest forum. Anul trecut doream sa schimb masina,hotarat fiind sa trec pe Solenza.Norocul meu a fost ca un prieten bun, posesor de Cielo la vremea aceea ma facut sa ma razgandesc in privinta alegeri si am optat si eu tot pentru un Cielo de care sunt fff multumit.Despre forum am aflat tot de la el. "> Link to comment
valiman Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Am aflat de forum ... căutând pe Google un forum Daewoo. Link to comment
CARABUSU Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Cautam niste date despre Tico si mi-a aparut la rezultate si DaewooClub.ro si am fost placut impresionat de ceea ce am vazut pe forum. Link to comment
Epszilon Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Eu am aflat de pagina aceasta cautand informatii. pareri despre Tico cu Gogle. Link to comment
Laurycã Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Idem si la mine...numai ca eu ma documentam despre Matiz. Adica voiam sa cumpar Matiz si am citit pe forumul asta de mi-au sarit capacele. Dupa ce l-am cumprat am citit si mai mult forumul si am mai si postat.. Link to comment
goguboeru Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Tot cu Google am dat si io... Link to comment
Recommended Posts