Jump to content

Cum Ati Aflat De Noi?

Publicitate  

304 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Cautam un PDA S.H. :) ) pe care l-am cumparat luand legatura cu un tip pe de forumul daewooclub.ro. Ironia a fost ca tocmai imi venea si "mashinutza" si m-am bucurat enorm ca in acelasi timp am reusit sa gasesc ceea ce ma interesa si sa si obtin un loc de informatii legate de masina pe care tocmai o cumparam - informatii care au fost extrem de utile mai tarziu.

Asta da soarta

• 6 months later...

Autocolante nu am vazut decat pe un Matiz in tot orasul Constanta, vroiam sa il fugaresc ca il i-au la intrebari :) . De pe daciaclub... si google.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...

De pe google...vroiam acum ceva mai mult timp sa imi iau un cielo si cautam diverse probleme, dupa am avut cielo de la firma si iar citeam ce se mai intampla, mai postam la bursa si pana la urma tot am ajuns aici cu nubira :)

Ooo, prima intrare pe forum din carte :) Nice.

Pantera, te rugam insa sa respecti Regulamentul forumului, adica in primul rand sa schimbi avatarul cu unul auto related si sa pui semnatura pe maxim 2 randuri. Btw, un admin sa schimbe "forumist" cu "membra" :)

Ooo, prima intrare pe forum din carte :) Nice.

Pantera, te rugam insa sa respecti Regulamentul forumului, adica in primul rand sa schimbi avatarul cu unul auto related si sa pui semnatura pe maxim 2 randuri. Btw, un admin sa schimbe "forumist" cu "membra" :)

Ok! Am sa ma conformez. Sorry :D