eusebio Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 am aflat de pe google acum aproximativ 1-2 luni "> Link to comment
vladiopa Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Trebuia sa existe si un forum pentru daewoo...si am incercat www.daewooclub.ro si asa am ajuns aici Daca nu era asta adresa, incercam si eu ca multi altii pe google Link to comment
ernest Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Va salut.Cautand sa-mi schimb masina(D 1300) m-a atras Chevrolet Aveo sedan si incercand sa aflu mai multe date la pentru Chevrolet mi-a aparut si "forum Dw & Ch". Citind de mai bine de trei luni(timp in care m-am hotarat : saptamana asta vine si masina)multe si diverse teme de pe forum, azi m-am hotarat si m-am inregistrat si eu aceasta "familie" si poate mai tarziu si in club. Link to comment
Assasin Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 De la un prieten,care este membru... Link to comment
scorpion Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 De la un coleg de serviciu care se uita pe alt forum si vazind ca ma intereseaza , mi-a cautat cu Google si am aterizat aici , asa ca nu scapati de mine usor . Link to comment
shade_mdk Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Cautam un PDA S.H. ) pe care l-am cumparat luand legatura cu un tip pe de forumul daewooclub.ro. Ironia a fost ca tocmai imi venea si "mashinutza" si m-am bucurat enorm ca in acelasi timp am reusit sa gasesc ceea ce ma interesa si sa si obtin un loc de informatii legate de masina pe care tocmai o cumparam - informatii care au fost extrem de utile mai tarziu. Asta da soarta Link to comment
andrei_xxl Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 autocolante si am cautat si pe net... la craiova trimiteti autocolante? ) vreau si eu unul... Link to comment
Mircea Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Autocolante? Cine?, Cand?Unde? ) Cauta-l pe Guru. Link to comment
Ami Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 fftopic: @mircea Se roaga saracu' DarkAngel de noi de 2 spatamani sa ne dea autocolante facute de el. Din pacate nimereste doar peste membrii care au de mult autocolant pe masina... Link to comment
TBird Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Autocolante nu am vazut decat pe un Matiz in tot orasul Constanta, vroiam sa il fugaresc ca il i-au la intrebari . De pe daciaclub... si google. Link to comment
Yaz Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Google este de vina ca am gasit acest forum, pur si simplu eram curios daca exista un forum exclusiv despre marca Daewoo. Link to comment
Marius* Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 De pe un alt forum, mai exact de pe forumul vw. La inceput nu mi-am facut cont, doar citeam, atat aici cat si pe vw. Link to comment
varol_gean Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 vreau sa imi iau un chevrolet spark si am dat pe google search cu numele masinii. Am zis ca cel mai bune informatii despre masina (si de bine si de rau) le aflu de pe un forum adecvat Link to comment
ferrixz15 Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Am gasit acest minunat forum cautand de google cu o luna inainde de a-mi cumpara un Tico. Trebuie sa spun faptul ca tot ceea ce am citit aici mi-a fost de un real folos. Multumesc. Link to comment
Myg Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Am aflat despre voi pe masini.ro.Este primul meu post,chiar daca sint inregistrat din oct.08 Link to comment
Budan Catalin Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 eu abia luasem nubirica si vroiam sa aflu mai multe despre ea,manuale,si alte informatii,si astfel am ajuns si eu pe aici cautand pe google Link to comment
sergiuhusca Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Eu tot de pe google...am aflat despre voi... Link to comment
aAlice Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Si eu tot de pe google am aflat, aveam o problema cu masina si-am cautat pe net, cand evident am dat de forum. Link to comment
sorin1983 Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 De pe google...vroiam acum ceva mai mult timp sa imi iau un cielo si cautam diverse probleme, dupa am avut cielo de la firma si iar citeam ce se mai intampla, mai postam la bursa si pana la urma tot am ajuns aici cu nubira Link to comment
niki Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Auzisem ca exista un forum . Si dai pe google Link to comment
pantera Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Din cartea primita cadou de la iubitul meu. Sa fie asta un semn sa mai las dracu motoretele si sa incep sa imi cultiv si pasiunea pt. 4 roti ?! Link to comment
Mircea Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Ooo, prima intrare pe forum din carte Nice. Pantera, te rugam insa sa respecti Regulamentul forumului, adica in primul rand sa schimbi avatarul cu unul auto related si sa pui semnatura pe maxim 2 randuri. Btw, un admin sa schimbe "forumist" cu "membra" Link to comment
pantera Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Ooo, prima intrare pe forum din carte Nice.Pantera, te rugam insa sa respecti Regulamentul forumului, adica in primul rand sa schimbi avatarul cu unul auto related si sa pui semnatura pe maxim 2 randuri. Btw, un admin sa schimbe "forumist" cu "membra" Ok! Am sa ma conformez. Sorry Link to comment
Recommended Posts