VAXXi Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 Am fost eu azi. De juma' de ora m-am intors, de fapt. E un mare ... fas, as putea zice, sunt dezamagit. Adica e bine ca au facut rampa aia pentru ca scapi de intersectia cu cei care ies de la aeroport, dar e prost pentru ca entuziasmul moare repede, caci se sta bara-la-bara inca de pe pod (inainte macar stateam la coada sub pod, la umbra, acum pot sa admir de sus intrarea in aeroport). Gatuirea serioasa e provocata de santierul ala de 4 kilometri pentru largirea la 6 benzi. Link to comment
Relu Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 @VAXXi La 1 septembrie ar trebui cel putin teoretic ca santierul de 4 km pentru largirea la 6 benzi sa dispara si sa se circule in conditii normale, totusi ce 2 poduri de la aeroportul Baneasa si de la Academia de Politie vor fi gata abia peste 2 ani Link to comment
VAXXi Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 O sa cred asta cand le-oi vedea. Pana atunci, se sparge asfaltul proaspat turnat in n-shpe locurica sa monteze capacele de canal. Tehnologia anilor 1900, bun venit. Link to comment
Relu Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Nici eu nu prea cred ca lucrarile vor fi gata la 1 septembrie, mai alesc ca acum 2 zile am citit in ziar ca Ministru Transporturilor a avut o discutie cu firma care efectueaza lucrarile si i-a cam urecheat ca sunt in intarziere cu 2 luni, spre deosebire de firma care a efectuat lucrarile la pod care l-au predat cu circa 1 luna mai devreme Link to comment
Recommended Posts