adimfx Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Utilizarea autostrazilor din Romania ar putea fi taxata, din vara anului viitor, cu 3 sau 4 euro pe suta de kilometri, a declarat, miercuri, la Calafat, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Banii vor fi folositi pentru intretinerea autostrazilor. mai multe pe 0-100.ro Link to comment
TBird Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Sunt niste cretini, am auzit si eu dimineata la tv. Pai ei vor sa faca taxele ca in tarile dezvoltate, dar salariile sunt ca in africa. Nu stiu de unde sa mai faca niste bani si le-a venit o idee noua. Dupa parerea mea daca o sa puna taxa de 4euro/100km, autostrazile noastre ( dupa ce ce sunt doua amarate ) or sa fie goale... Link to comment
Tommy Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 (edited) Pai pe A2 e deja 10 lei taxa. Decat sa nu avem deloc, mai bine sa fie chiar si cu taxa, numai ca in urmatorii 5 ani garantat nu vom avea multi km de autostrada in plus, deci discutam de taxe pe ceva ce nu prea e, a incercat si Berceanu o diversiune. Pe de alta parte, taxa are un efect sanitar, dacistii si cei care merg la consum si incurca circulatia vor prefera drumuri fara taxa. Edited July 8, 2010 by Tommy Link to comment
Dj_Dark Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 (edited) ... dacistii si cei care merg la consum si incurca circulatia vor prefera drumuri fara taxa... Perfect de acord. Insa ar fi tare pe A2 sa lase si taxa de "pod" (pentru intretinerea podurilor peste Dunare, asa se numea odata) si sa o bage si pe asta. Noua ne convine insa altora care fac saptamanal A2-ul de exemplu nu prea cred. Sunt convins ca s-ar gasi insa o solutie tip "abonament" totusi . Edited July 8, 2010 by Dj_Dark Link to comment
adrian_r5 Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Pai ei vor sa faca taxele ca in tarile dezvoltate, Eu sint de acord sa se inspire de la "tarile dezvoltate" ... da' sa aleaga drept model Germania Link to comment
augustinionut Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 De ce, sa bagi 1a, 2a...5a...si sa se termine autostrada? Link to comment
VAXXi Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Din articol: "Acestea vor fi aprobate, insa pentru urmatoarele portiuni va trebui sa furnizam o strategie la Comisia Europeana privind taxarea pentru autostrazi. si nu este vorba neaparat de taxare, ci este vorba de sumele care se vor strange pentru intretinerea autostrazilor”, a afirmat Berceanu.El a adaugat ca intretinerea autostrazilor reprezinta o cerinta a Uniunii Europene intrucat “contribuabilii europeni sunt interesati ca atunci cand dau niste bani pentru autostrazi acestea sa fie intretinute conform normelor UE”." Deci, pe principiul "avem autostrazi (zice-se) si trebuie intretinute, da' de ce sa platim noi statul pentru ele". Ok, le-ai facut cu banii din impozite, merge contribuabilu' pe ele, si tot el plateste si intretinerea. Adica, de fapt noi cheltuim din banii tai. Si inainte de-a zice ca "e normal" sa platim - da, e normal atunci cand si serviciile pentru banii dati sunt pe masura, mai ales ca deja se plateste taxa de drum in vigneta. Ie-te aici: Austria (1700 kilometri de autostrada): Pentru a conduce pe o autostrada cu plata din Austria este obligatorie detinerea unui tichet special. Companiile de inchiriere masini din Austria ofera acest tichet pentru 0,65 USD/zi. La intrarea in Austria dintr-o alta tara, tichetul se poate cumpara la granita si se plateste aproximativ 6USD/saptamana. Belgia (1750 kilometri): Nu exista autostrazi cu taxe in Belgia. Totusi, Tunelul Liefenhoeks, din Antwerp, solicita o taxa. Cehia (700 kilometri): Taxele pentru autostrazi se platesc sub forma tichetelor de autostrada, care se pot cumpara de la statiile de benzina. Valabilitatea tichetelor poate fi de 1 an (pret: 800 Kc), 30 de zile (pret: 200 Kc) sau 10 zile (pret: 100 Kc) Germania (12000 kilometri in 2005): Nu exista autostrazi cu taxa in Germania. Polonia (n-am gasit): Nu exista autostrazi cu taxe in Polonia. Slovacia (225 km): Nu exista autostrazi cu taxa in Slovacia. Stiu ca sunt alte tari (Franta, Italia) unde se taxeaza la distanta parcursa, dar n-am gasit costuri pentru ele. Link to comment
EM!L Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 daca o sa puna taxa de 4euro/100km, autostrazile noastre ( dupa ce ce sunt doua amarate ) or sa fie goale... Nu-i bai, cine se grăbeşte şi are nevoie s-o folosească - plăteşte. Cine oricum merge cu 90-110 alege drumurile fără taxă. Link to comment
nino Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 (edited) De acord sa platim pentru intretinerea autostrazilor, dar vreau ca anual sa vad pe site-ul m. finantelor cum s-au cheltuit banutii (cu nr. de chitante - vignete eliberate, cu suma incasata, cu suma cheltuita... vreau informatii en-detail !!!). Daca nu vad justificarea taxelor, imi rezerv dreptul sa dau statul in judecata! Edited July 8, 2010 by nino Link to comment
Tommy Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Acum vreo 2 saptamani cand am trecut pe acolo taxa era 10 lei, ieri am inteles ca era 11 lei deja si o coada de kilometri datorita punctului lor de taxare. Acum daca or fi si corecte informatiile mele. Link to comment
Salex Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Chiar acum citeva minute am vazut la Stiri imagini in direct de la punctul de taxare. Nu au zis nimic legat de costuri insa coada se intindea pe o lungime de peste 10 km. Inevitabil au aparut si tamponari usoare. Simpatic este faptul ca la intoarcerea de la nationala de la Costinesti am luat-o spre Slobozia. Taxa de pod a fost de 8 lei . Link to comment
laurentziu83 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Daca pun astia taxa de autostrada, scot si radarele de pe ea? Nu de alta, dar daca platesc, macar sa ma distrez ca la Nurburgring, ca oricum numai cei care vor sa-i dea tare ar mai merge pe ea. Eu la ultimele drumuri de Bucuresti am preferat sa merg prin Buzau, drumul ondulat Lazu Slobozia nu se prea impaca cu suspensia de la Megan. Berceanu e si putin prost. Taxa o pui atunci cand e autostrada gata, recte Constanta-Nadlac, atunci intr-adevar putem vorbi de autostrada. Altfel, prost sa fii sa platesti doar pentru o bucatica din cei 800 de km pe care ii ai de mers cand traversezi tara. Link to comment
EM!L Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 daca platesc, macar sa ma distrez ca la Nurburgring Tu iar vrei să dai 10-11lei şi să ai "şoseaua ta"? ) Link to comment
lascarica Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 ...Berceanu e si putin prost. ... Esti sigur ca numai putin? Pe 15.07 taxa la dus era 10RON, pe 23.07 era 11RON la intors de la mare... 10RON pt ~50km de autostrada pina la Drajna...hmmm...cam mult dar varianta ocolitoare era mai naspa...ca timp, confort, uzura suspensii (si nu numai)... Macar sa aiba ce taxa dar timpitii vind pielea ursului...dar au numai poza cu el... Link to comment
tolin Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Problema cu taxa este alta, o vezi dincolo doar din masina. O autostrada cu plata nu atrage in jurul ei nimic turistic, e ca un drum prin desert. In we, acele autostrazi sunt goale ! In plus, la noi, transportatorii vor ocoli taxare, deci, situatia de pe DN-uri nu se va schimba. O autostrada fara taxa este un organism viu, infloresc serviciile in jurul ei, poti sa traiesti din concensionarea pe lungimea ei si din TVA-ul produs. Ce vrea bercica, sa recupereze banii doar din taxa de intrare si iesire ? Vise, taica, vise. Astia dejaba au circulat pe afara, ca s-au aflat in spatele unor geamuri cu folie cat mai opaca. Link to comment
laurentziu83 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 (edited) Tu iar vrei să dai 10-11lei şi să ai "şoseaua ta"? ) Pai tampit sa fiu sa dau 4 euro in plus la un drum de Bucuresti doar pentru o jumatate de ora castig la drum. Daca aveam 800 de km de autostrada pana la Nadlac, poate nu ma deranja sa dau 32 de euro, dar asa, pentru o portiune foarte mica din drumul de Iad prin Ro sa platesc...sa fie sanatosi. De asta zic ca taxa aia s-ar justifica doar ca taxa de inchiriere a autostrazii pentru diferite incercari ale masinii. Altfel nu as plati, atata timp cat sunt drumuri ocolitoare ce pot prelua cu succes traficul. Edited July 26, 2010 by Salex Link to comment
Alezz Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Si daca merg pe Fetesti tot 4 euro platesc la pod pt 30km de A2? Ca retardul de Berceanu nu are cum sa dovedeasca ca am venit pe alternativa si nu pe A2. Macar la A1 exista alternativa Gaesti...la A2 te duci ca la farmacie sau servicii funerare ca Urziceni-Slobozia nu poate fi numita alternativa la A2 e prea departe...Asta e, noi ne batem cu pumnul in piept si vorbim de Europa la tv dar cati din noi stiu ca din 2010 pana si Bulgarii ne-au depasit ca nivel de trai... Link to comment
sorin1983 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Pai si nu mai bine te duci la bulgari la mare? Link to comment
zeama Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 (edited) Stiu ca sunt alte tari (Franta, Italia) unde se taxeaza la distanta parcursa, dar n-am gasit costuri pentru ele. In Italia costa cam 5 euro pe 100 km , chiar merita banii..asfalt drenant si marcaje care culmea sint foarte vizibile noaptea si pe ploaie,indicatoare care le vezi de la 5 km.Daca baga taxe pe autostrada normal ar trebui scoasa vigneta.Imi aduc aminte cu ceva timp in urma la unguri se platea pe sectoare de autostrada dar au renuntat la metoda asta,probabil din cauza cozilor de la case si au introdus sistemul vigneta.In Austria tot vigneta 6 euro pe 6 zile parca si 120 euro amenda daca nu o platesti )"> In Slovenia am vazut ca se plateste tot la 100 km (nu stiu daca au si vignete) Edited July 26, 2010 by zeama Link to comment
andreib Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 O imbecilitate pentru cei 3 km de panarama de autostrada care ii avem de la niste guvernanti absolut imbecili. Si ca sa-l completez pe Vaxxi: - Cehia, Slovacia, Ungaria, Austria - se plateste vigneta dar nu e usturator in nici un caz - Italia se plateste autostrada si inca destul de mult dar este IMPECABILA Link to comment
Salex Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 (edited) Offtopic: In Slovenia am vazut ca se plateste tot la 100 km (nu stiu daca au si vignete) Cind ai vazut tu asta ? In 2007 imi aduc aminte ca, intre Maribor si Lublijana am oprit de vreo 6-7 ori. Stiind asta, in 2008 am intrat plin de avint pe autostrada venind de la un punct de trecere a frontierei cu Austria ceva mai anonim (nu era absolut nimeni nimeni in vama, nici macar panouri cu informatiile uzuale nu mai erau, nu mai retin exact, ceva de genul Klagenfurt -> Slovenia). Cert este ca, dupa 15 km am descoperit ca nu mai existau puncte de incasare pe autostrada si, la prima benzinarie, am aflat ca se introdusese vigneta cu durata unica de 6 luni, cost 30 sau 35 EUR. Edited June 8, 2011 by Salex Link to comment
VAXXi Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 CNADNR lucreaza la calcularea taxei, precum si la modul in care aceasta va fi aplicata, respectiv prin puncte de colectare sau cu ajutorul satelitilor prin Programul Galileo al Uniunii Europene (sistem european de radionavigatie), care va intra in vigoare in 2013. Radionavigatia prin satelit este o tehnologie care permite utilizatorilor sa isi cunoasca pozitionarea in orice moment. Cineva acolo ori e idiot, ori e cretin. articol complet Link to comment
VAXXi Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Si de o saptamana incoace s-a intors schimbarea, de fapt nu era Volga, era bicicleta, si nu i s-a furat ci i s-a dat: articol Gandul "Introducerea taxelor de trecere nu este o condiţie pentru a beneficia de plăţile din fondurile comunitare", au explicat pentru gândul oficialii Directoratului General pentru Mobilitate şi Transport din cadrul Comisiei Europene (DG Move), organismul european care se ocupă de reglementările UE privind transporturile. Link to comment
Alezz Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Sa asfalteze primii 25 de km din A2 si dupa sa ceara bani, e portiunea aia de beton de tot rahatul, la 100km/h intra toata caroseria in rezonanta de zici ca mai are putin si explodeaza masina.Decat pe A2 prefer sa o dau pe Oltenita-Calarasi-BAC- si direct Mangalia . Link to comment
tolin Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Daca vor sa omoare orice activitate aducatoare de locuri de munca si impozite de pe toata lungimea autostrazilor, sa faca ca in Francia. Daca nu, sa fie ca in HU, Austria, Germania, Elvetia. De la astia ma astept la taxa de autostrada + taxa de drum + taxa de pod + taxa de statiune + taxa de fraier. Link to comment
Recommended Posts