Jump to content

Intalnirea Bulgareasca De Vara, 17-19 Septembrie 2010

Recommended Posts

Ca de obicei, intalnirea se petrece la bulgari, sa prindem sfarsitul de vara si allinclusive-ul cu lichioruri verzi tip antigel. Locu' va fi Albena sau Nisipuri, in functie de ce oferte primim ... iar pentru oferte, tre' sa avem o idee de numarul participantilor.

Asadar:

1. ileana

2. VAXXi & Victimitza

1. ileana

2. VAXXi & Victimitza

3. Salex @ Buflache (cu o mica rezerva care tinde sa dispara pe zi ce trece ;) )

4. NFS

Eu as propune mai bine Nisipurile de aur. E mai multa animatie, ai pe unde sa te duci (daca vrei), hoteluri puzderie cu piscine maaaari, restaurante, terase la tot pasul.

Edited by NFS

1. ileana

2. VAXXi & Victimitza

3. Salex @ Buflache (cu o mica rezerva care tinde sa dispara pe zi ce trece )

4. NFS

5. Xenna & Joyride

6. Ami (inca n-am apucat sa negociem cu plusul...)

se pare ca nici pe asta nu sunt sanse sa o prind =)) in schimb o sa va trimit salutari de prin europa asa cum v-am obisnuit, din cabina de DAF XF105, :D :lavolan:

Edited by elprypas

Legat de deplasarea in Bulgaria. Am aflat ieri de la cineva care tocmai a tranzitat Bulgaria ca fost oprit de 3 ori pe motiv de carte verde.

1. ileana

2. VAXXi & Victimitza

4. NFS

5. Xenna & Joyride

7. Blonda + Vasile

Va propun Nessebar.

Ar trebui sa stim cam cati suntem, fiindca se mai fac reduceri la grupuri.

Pana joia viitoare, 12.08,2010, ar trebui incheiata lista.

Eu am cerut ceva oferte ptr grup de 10 camere. Pana acum, cea mai avantajoasa mi s-a parut a fi:

Hotel Mimoza

Tarif 1140 euro / 2 nopti/ 10 camere duble

Servicii incluse : cazare, all inclusive, taxe statiune

Hotel Slavey

All Inclusive, 27 euro/pers/zi cu vedere la parc;

Hotel Central 4*

All Inclusive, 27 euro/pers/zi cu vedere la parc;

Hotel Edelweiss 4*

All Inclusive, 26 euro/pers/zi;

HOLIDAY PARK 3 *

All Inclusive,10.09-12.09.2010, 2 nopti

24 euro x 2adl x 2 nopti = 96 euro + 12 euro taxe de statiune = 108 euro camera dubla 2 pers

PLISKA HOTEL 3*

24 euro x 2adl x 2 nopti = 96 euro + 12 euro taxe de statiune = 108 euro camera dubla 2 pers

EXCELSIOR HOTEL 3 *

29 euro x 2adl x 2 nopti = 116 +12 =128 euro camera dubla 2 pers

SUNRISE 3*

29 euro x 2adl x 2 nopti = 116 +12 =128 euro camera dubla 2 pers

Edited by ileana

1. ileana

2. VAXXi & Victimitza

4. NFS

5. Xenna & Joyride

7. Blonda + Vasile

8. LYM+1 (dar nu e 100% sigur)

Dar Mimoza are 2 piscine descoperite cu apa minerala! Daca avem arsuri dimineata si nu e deschis barul, avem de unde sa ne adapam :D

Edited by ileana

Mie imi place Edelweiss. Nu e nici cel mai nou, nici cel mai vechi (dintre cele 3). Cam departe de plaja si cam aproape de drum insa impresia generala e mai buna. Poate o contribui putin si numele :D

Edelweiss parca e cam in marginea statiunii. N-ar merge mai bine mai in centru?

Desi piscina interioara de la Edelweiss ar face toti banii in caz de timp urat.

Edited by ileana

Daca va ramane Edelweiss, in oferta de 26 euro, nu intra si taxa de statiune. A trimis desavarsitul un mail la astia si am aflat ca in perioada pe care o vrem noi, la all inclusiv, costa 63 euro/persoana/2 nopti. Inclusiv taxa de statiune. Acelasi tarif si ptr single.

E misto Mimoza, da' n-are parcare. Edelweiss si Central au.

Ba cica ar avea, am sunat la nr ala de mobil de pe pagina de net si asa mi-a zis o pitipoanca de la agentia aia.

Edelweiss parca e cam in marginea statiunii. N-ar merge mai bine mai in centru?Desi piscina interioara de la Edelweiss ar face toti banii in caz de timp urat.

Piscina interioara vad ca are si Mimoza.

"Central" nu e ala unde am fost noi acu vreo 2 ani, de-am facut cuie afara, ala unde am fumat şişa lu AndreiB pe terasa (parca recunosc terasa in poze), iar garanjul se inchidea cu un grilaj metalic?

Review-urile lu' Edelweiss nu-s chiar stralucite:

http://amfostacolo.ro/hotel.php?d=edelweiss--nisipurile-de-aur-zlatni-piasatsi&id=1871

As spune ca nu-s deloc stralucite, ba sunt de la NASOL RAU in jos! Ce mai tare e aia cu All Inclusive-ul, care e de fapt demipensiune.

Haideti sa alegem altul, parerea mea.

Review-uri Mimosa:

http://amfostacolo.ro/hotel.php?d=mimosa--nisipurile-de-aur-zlatni-piasatsi&id=549

Mai bune ca la Edeweiss, adica sunt si persoane multumite. Dar si multi nemultumiti. Si intr-adevar, scrie unul ca NU AU PARCARE. Tind sa-i cred pe cei din review-uri decat pe pitipoanca de la agentie!!!

Edited by NFS
Retras vot!
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...