Jump to content

Intalnirea Bulgareasca De Vara, 17-19 Septembrie 2010

Recommended Posts

Bai nu stiu pe unde o sa mergeti voi, eu stiu doar ca de luni intr-o saptamana plec la oradea sa semnez contractul cu H.ESSERS, dupa care ma expulzeaza 3 luni de zile pe un MAN TGX 18.440(o chestie de vreo 17 metri lungime, care ii spune tir, cica) habar nu am in ce colt de europa :lavolan: ,

Se pare ca asta este blestemul acestui an, cand vreau sa vin la baut si petrecut se gasesc cate unu sa ma convoace la plimbareala. :wallbanger: :wallbanger: :wallbanger:

• 2 weeks later...

Din pacate, din motive de pregatire profesionala, Blonda nu mai vine cu noi la bulgari. Dar experta in mima Camelia ramane in joc. Ne va lipsi Blonda si o informam ca nu are voie sa o rateze pe urmatoarea...

Preia cineva initiativa si organizeaza plimbarea ?

Ceva de genul:

- ora Z, intilnire in punctul X

- trecere Dunare in punctul Y

- etc ...

Nu am fost niciodata in Bulgaria deci nu ma pot baga la asa ceva.

Salex - 1 dubla

ileana - 1 single

Cred ca sunt 5 duble si 2 single. Dar sa recapitulam totusi. Si fa schimb de numere de telefon, spune-le ca ajungem mai tarziu, poate vor totusi un avans ceva.

Edited by ileana

1. ileana - 1 single

2. VAXXi & Victimitza - 1 double

3. Salex @ Buflache - 1 double

4. NFS - 1 single

5. Xenna & Joyride - 1 double

6. Ami (inca n-am apucat sa negociem cu plusul...) - 1 single ?

7. Camelia - 1 single ?

Deci 3 duble si 4 single sau 4 duble si 3 single ?

Am vorbit acum cu Ami la telefon:

1. ileana - 1 single

2. VAXXi & Victimitza - 1 double

3. Salex @ Buflache - 1 double

4. NFS - 1 single

5. Xenna & al ei - 1 double

6. Ami + Camelia - 1 duble

Deci 4 duble si 2 single. Amin!

Edited by ileana

Spanac avans, e miercuri, cand sa-l mai strangem, cand sa-l mai viram. I-am dat mail, sa fie sanatos.

Plecare din Calea Piscului nr. 10 Bucuresti (ha, pun pariu ca n-aveati idee ca asta-i adresa Polivalentei :mrgreen :) si sosire in Zlatni Pjasǎci cu podul pe la Giurgiu - Ruse sunt 291 km, taxa pod la Giurgiu cica e 6 EUR de masina. Atasate traseele Google Maps si Via Michelin. Diseara vine si banneru'. Vigneta bulgareasca cica ar fi ajuns la 5 EUR, platibili in lei romanesti. Haios e ca bulgarii ar fi vrut sa renunte la taxa de pod, da' nu vor romanii ca e una din ultimele surse de venit ale orasului :) )

Asadar costuri totale dus intors:

- taxa pod 2x6 EUR = 50 lei

- vigneta bulgareasca 5 EUR = 22 lei

- taxa statiune 6 EUR = 25 lei

- sejur: (2 nopti x 40 EUR) ~ 340 lei pentru loc in single sau (2 nopti x 30 EUR) ~ 255 lei pentru loc in double.

AMR 2 zile ! :drinkers:

Traseu DWCC Google Maps.pdf

Traseu DWCC ViaMichelin.pdf

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...