Jump to content

Intalnirea Bulgareasca De Vara, 17-19 Septembrie 2010

Recommended Posts

Si eu (noi) la fel. Intrucit nu am fost niciodata in Bulgaria mi se pare aiurea sa imi dau cu parerea. In review-uri am incredere moderata. Pe de alta parte, stirile legate de problemele de pe litoralul bulgaresc ma cam pun pe ginduri. Insa, cum zicea si Ileana, 2 nopti nu o sa murim, chiar daca nu avem cele mai bune conditii. Din aceste considerente, eu as propune sa mergem pe varianta cea mai convenabila ca pret. Daca tot luam teapa macar sa nu ne doara prea tare :) .

deci pana la urma care este hotelul cat costa si cum sa facem cu plata?

E dispus din careva sa faca share la camera?

Appropo la cat inchide barul, si care sunt bauturile lor traditionale sau locale?

Nu de alta dar macar sa stiu pentru ce sa ma pregatesc =))

Edited by elprypas

Viva conduce in clasament, deci vaxxi vezi daca trebuie avans sau cum sa rezervam.

p.s. alta treaba mai ai alezzule, decat sa imi pandesti mie posturile?

Edited by ileana
  • Like 1

De la Viva:

We can make a reservation on your name for the period mentioned and it will be valid on the day of arrival till 16.00. Usually the check-in time is at 14.00h and if you manage to come by that time and pay at least the half of the amount, the reservation will be guaranteed. I hope this information helps and if you need any further assistance or would like to make a reservation, please do not hesitate to contact me.

Deci, inteleg ca nu ne trebuie avans, doar sa venim acolo si sa platim la cazare juma' din suma.

Am uitat comanda de copy paste ... :>

1. ileana

2. VAXXi & Victimitza

3. Salex @ Buflache

4. NFS

5. Xenna & Joyride

6. Ami (inca n-am apucat sa negociem cu plusul...)

7. Blonda + Vasile

8. LYM+1 (dar nu e 100% sigur)

9. Elprypas (inca n-am negoaciat cu nici un plus....)

ileana: se vede ca ai uitat, nu ai copiat ultima varianta a listei

salex: am inlaturat rezerva ;)

Edited by Salex

1. ileana

2. VAXXi & Victimitza

3. Salex @ Buflache

4. NFS

5. Xenna & Joyride

6. Ami (inca n-am apucat sa negociem cu plusul...)

7. Blonda + Vasile

8. Elprypas (inca n-am negoaciat cu nici un plus....)

5 duble, 3 single. Baga rezervare vaxxi.

Pai daca n-au cerut ?

I have made a reservation on your name, please inform me if any changes occur.

Best regards,

K.Terziev

M-am implicat si eu putin in povestea asta desi este destul de tirziu. Evident, dupa ce m-am consultat cu aia mai mari :mrgreen:

Deci, in acest moment rezervarea (facuta de VAXXI) este supra-confirmata din partea unui apropiat al lui Terziev. Tariful de 30E nu include taxa de statiune adica 6E/sejur. Recomandarea ferma este de a trece peste pod pentru a nu astepta adunarea unui numar minim de masini pentru traversarea cu bacul.

Acum o ora am primit re-reconfirmarea de la Konstadin. Sintem OK. indiferent la ce ora ajungem

@elprypas: Pai pe unde trecem Dunarea bre ? Mangalia iese total din discutie, asta daca nu vreti sa stam 2-3 ore pe A2 la punctul de taxare ...

Edited by Salex
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...