Giku Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 An: 1998 Consum : 5%-Inafara Orasului---6-7%-In oras Km : 87.000 Achizitionat in Februarie 2010 avea 63.000 Schimbat la el ulei si geam fata de 2 ori . As dori sa mai adaug cate ceva dar momentan nu sunt fonduri . Nu stiu ce sa mai zic . Link to comment
Venom Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Sa o stapanesti sanatos, ar trebuisa fie pe carburator cum am avut si eu. Vezi sa nu te fure viteza in afara Link to comment
Giku Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 Sa o stapanesti sanatos, ar trebuisa fie pe carburator cum am avut si eu. Vezi sa nu te fure viteza in afara Mersi ... se aude un harjait cand o accelerez in treptele 1-2-3 si dupaia in 4-5 nu se mai aude stii cumva de la ce e ? Link to comment
Venom Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Vezi pe aria tehnica, eu n-am avut problema asta, n-am schimbat decat capeti bara si pompa de benzina @ 110K km, in rest doar consumabile Sper ca nu e ceva costisitor, dar oricum piesele de tico sunt ieftine, de ex un rulment e vreo 30 de lei (la ce am eu acum e 13 milioane). Link to comment
Recommended Posts