3boLA Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Salut. Am urmatoarea problema : nu imi schimba fluxul de aer cum ar trebui. Cand pe toate gaurile, cand numai pe la picioare... Am desfacut, am incercat, clapetele functioneaza. Am observat ca furtunele care vin spatele butonului sunt colorate diferit dar nu am posibilitatea sa urmaresc sa vad care si unde duce. stie cineva cum ar trebui sa vina ?????? cielo e3 8v... o sa pun eventual neste poze. Link to comment
R1der Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 eu am avut aceeasi problema si pana nu am conectat furtunul de vacuum care intra in rezervorul de vacuum imi dadea aerul total aiurea probabil ca stii rezervorul de vacuum se afla "sub" plasticul ala de la stergatoare furtunul trebuie sa iasa din furtunul de servo undeva dedesubt si intra in rezervorul de vacuum e o chestie subtirica eu asa am facut si a mers perfect Link to comment
EM!L Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=20861&st=0&p=315322&hl=climatizare&fromsearch=1entry315322 Link to comment
Recommended Posts