yannlepantrec Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Hai ca trecu o saptamana fara intalnire si parca a trecut o luna. Cine semneaza condica sambata asta? Link to comment
paul_marines Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Ma gandesc foarte serios sa fiu prezent, dar parca vezi pe unii ca nu pot veni din te miri ce motive inventate. Lui Filip ii place sa faca asta uneori si mai ca-l vad ca nu participa la aceasta intalnire. Ia spune ceva vere Filip sa ma contrazici si sa fii prezent la un frappe. Link to comment
Immortal Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Aparem si noi, da' mai pe la sapte asa... Link to comment
dreamlike Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 (edited) Din pacate astazi sunt "on duty", motiv pentru care, cu foarte mare parere de rau, voi lipsi de la intalnire. Totusi, va dau un flavour referitor la ultima mea aventura pe bicicleta: Surmont Maraton Azuga 2010. S-a desfasurat duminica trecuta iar la start au fost peste 500 de participanti (in jur de 300 la proba scurta de 25 km, la care am participat si eu si aproximativ 200 de amatori la proba lunga de 40km.) Dupa o lupta apriga si pe un teren ud si dificil am reusit sa vin pe locul 5 la categoria masters (30-39 ani) si pe 11 la general. Avand in vedere ca profilul meu este unul de ciclist de sosea plata , cu catarari de maxim 4-5% iar acum a fost doar a doua experienta pe mtb, cred ca nu m-am facut de ras. Mai jos cateva instantanee, cu specificatia ca am reusit sa ajung in camera de hotel inainte sa inceapa potopul, insa nu toti concurentii au avut norocul meu. Cu o zi in urma insa, cand eram pe traseu pentru recunoastere si antrenament, nu am avut acelasi noroc si cu 10km inainte de hotel am avut parte de o ploaie rece cum numai la munte poti intalni. Pana saptamana viitoare, sa auzim de bine! Edited July 24, 2010 by dreamlike Link to comment
Recommended Posts