andreib Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Cunoaste cineva vreo firma care se ocupa de sonorizari pentru baruri. Are o amica un bar si acum o ajut sa se ocupe de sonorizare. Am fost la mediagalaxy si mi s-a parut cam mult 90mil. Daca se pricepe cineva la asa ceva si ma poate ajuta ar fi bestial (plasare boxe, selectie modele, putere, nr de unitati, subwoofere). O idee generala despre asa ceva am si eu dar nu sunt nici pe departe expert: am o ureche fina, pot sa evaluez dar nu sunt expert in dinamica acustica S"> .Ar fi buna si numai o firma ce importa boxe/ amplificatoare/ subwooferi ca ceea ce am gasit la Mediagalaxy la 7 mil am gasit pe ebay la sub 100usd(asa ca idee ca transportul ar costa inca pe atat). Link to comment
remix Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Menadi era o firma de mare viitor care a cam apus. Au facut muuuuulte discoteci in toata tara cu echipamente produse chiar in romania. O sa incerc sa ma interesez daca mai au vre-un pic de activitate. Link to comment
strumfuadi Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 depinde ce bar si ce gen de muzica se vrea a se pune.. ce suprafata? cate incaperi? ai un plan, o schitza al barului? zii nishte detalii shi incerc sa te ajut. cu nishte sfaturi, desigur.. >- Link to comment
VAXXi Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 O firmă din Bucuresti e bună ? Link to comment
andreib Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 @Strumfadi: Multumesc mult, o sa incerc sa scanez o schita a barului zilele astea(daca gasesc si nu ma mai crt cu amica mea care il are ). Ideea e ca trebuie sa fie o muzica de surdina, care sa nu deranjeze dar nici sa nu se auda ce se vb dintr-un capat in altul a incaperii (nu ma intereseaza mii de w). @VAXXi E buna si din Buc dar sa aiba opagina de web, sa vad si eu ce produse au si ce scoruri(difera fffff mult de la o firma la alta). Link to comment
VAXXi Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 http://www.electrovox.ro Dar nu au preţuri. Link to comment
Recommended Posts