Jump to content

Czech Republic

Recommended Posts

Vara asta am facut concediul in Cehia, mai exact in Praga. Excelenta alegere pentru o destinatie de concediu, multe de vazut, multe de facut si de incercat. Am plecat de la o idee preconceputa de stat fost comunist iar ceea ce am vazut acolo a fost o imensa surpriza. O tara foarte frumoasa, o capitala superba, lume relaxata, Boemia un adevarat tinut de basm, mancare buna si bere excelenta.

Am plecat cu masina, am facut un popas de o noapte la Oradea (multumim din nou lui Horatiu pentru prezentarea orasului si multe altele!). Drumul din doua parti a fost ok, nu epuizant ca cel pana in Italia dar masinuta mi-a dat putine emotii (un ventilator ars pe autostrada in Ungaria intr-un blocaj...). In rest totul a fost perfect, maine m-as intoarce in Praga.

Si cum suntem membri ai unui forum auto voi incepe cu fotografii de la Skoda Auto Museum. Pentru cei care nu stiu, Skoda produce autoturisme de 105 ani... In acea perioada in Romania autoturismele erau o raritate si inca se purtau dezbateri animate pe tema ,,unde e mai bine sa legam calu'la caruta: in fata sau in spatele carutei?".

http://www.flickr.com/photos/41611614@N07/sets/72157624462433051/

Vara asta am facut concediul in Cehia, mai exact in Praga.

O alegere excelenta analizand aspectul pret si oferta turistica. Acum ca sa-mi pun de un warn, matale nu gasii topicul cu Praga si pentru ca esti admin ti-ai deschis taraba noua? 24000000.gif

Cam zgarcit cu pozele, dar ai timp sa dezvolti. Felicitari pentru alegerea locatiei, max 20% daca te lasa inima. 42000000.gif

LE: "Added to warn level : atragerea atentiei moderatorilor in public". Multumesc am ce pune sub perna. 45000000.gif

Edited by safari hunter