Viktor Posted January 12, 2024 Share Posted January 12, 2024 In fial, nici tintar nici armasar, pur si simplu Jimny! 1 Link to comment
VAXXi Posted March 25, 2024 Author Share Posted March 25, 2024 Tinand cont ca anterioarele AT2 aveau ... 11 ani 😊 upgrade la AT3 din '22. 167900 km din care 143368 facuti de mine, 12184 litri de benzina 🙂 3 Link to comment
Geo_ZGA Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Tre sa o mascarim si pe a ta nitel pe dedesupt... vad urme ruginii la suportul bratului spate 🙂 Link to comment
VAXXi Posted March 25, 2024 Author Share Posted March 25, 2024 Mda, e destula din pacate. Am mai dat eu cu fosfat de zinc, da' nu pe suportii de brate. Link to comment
Viktor Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 1 hour ago, Geo_ZGA said: Tre sa o mascarim si pe a ta nitel pe dedesupt... vad urme ruginii la suportul bratului spate 🙂 Zi repede unde-o puneti de-o mestereala c-o duc si io p'a me ! Link to comment
Geo_ZGA Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 14 hours ago, Viktor said: Zi repede unde-o puneti de-o mestereala c-o duc si io p'a me ! Prin parcari, prin fata blocului... unde avem loc, noroc ca sunt inalte masinile si e loc destul 🙂 Link to comment
Viktor Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 11 hours ago, Geo_ZGA said: Prin parcari, prin fata blocului... unde avem loc, noroc ca sunt inalte masinile si e loc destul 🙂 O rampa v-ar cade manusa, ca tot aveti posibilitatea si placerea de a o pune de cite o intinleala, mestereala la o birfa mica. Faceti chita pentru fiare a unei rampe iar io v-o sudez, cu o conditie : din cind in cind sa-l lasati si pe nenea VAXXI sa se dea pe sub tractoras ! 😉 Link to comment
vrazvanc Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 Eu l-am gasit pe domnul. Poate va e de folos acum sau altadata. 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 10 hours ago, vrazvanc said: Eu l-am gasit pe domnul. Poate va e de folos acum sau altadata. Vezi printre ultimile poze ale mele, de la Jimny... nu seamana locatia? :)) 1 Link to comment
vrazvanc Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 Acum 11 ore, Geo_ZGA a spus: Vezi printre ultimile poze ale mele, de la Jimny... nu seamana locatia? :)) Tareee! 😌 Vad ca nu mai e postat anuntul. Link to comment
VAXXi Posted November 18, 2024 Author Share Posted November 18, 2024 pfff pfff suflă praful de pe topic Vara asta am facut o treaba pe care vroiam s-o fac mai de mult si pe care-ar trebui sa o fi facut mai de mult: refacere protectiei anticoroziune, asa ca mi-am facut un frumos cos de cumparaturi cu de toate de la https://fertan.ro/, mi-am luat compresor si-am rezolvat-o (3 kilograme de ceara in sasiu, pe sasiu, pe tabla expusa, pe elementele corodate dupa curatare, etc). Dupa atatea schimburi de ulei, incepuse sa planga pe la busonul baii de ulei (in ciuda unui buson nou). Cum nu-mi plac carpelile, am luat baie si buson nou, rezolvat. Obisnuitele de mentenanta (uleiuri, curele, baterie etc) nici nu le mai mentionez; facute in continuare conform graficului de drumuri grele, c-asa imi place mie. Multumita DIN CAUZA lui @Geo_ZGA am mai facut si cateva upgrade-uri "de moft": - paravanturile cu care-am luat masina imbatranisera si se matuisera, asa ca am luat noi de la https://paravanturiauto.ro/ - huse noi de la https://www.huse.ro/ - si in sfarsit mult faimoasele leduri omologate Osram pe pozitii si far; comparatie pozitii, comparatie faruri, pozitii complet, faruri complet (telefonul nu surprinde foarte corect cum arata din pacate) 170800 km, 12413 litri de benzina. A, am schimbat si baghetele de la ambele geamuri; nu mai presau bine pe geam, a intrat umezeala, au ruginit macaralele (una era aproape dezintegrata), schimbat totul cu piesele originale Suzuki. 4 Link to comment
Recommended Posts