andreib Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Pentru mine este simplu: ori iti pui centura ori cobori din masina. M-am saturat de comentarii inutile de la cei care merg cu mine in masina si i-am educat prin constrangere . Link to comment
Abram Burel Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Eu zic sa dea amenzi pentru asta, doar daca pasagerul nu si-a platit "cotizatia" la asigurarile de sanatate. (evident glumesc, legea fiind facuta pentru a fi... ) Probabil in Codul rutier din 2035, sacul cu cartofi din portbagaj va trebui si el legat cu snurul de siguranta, evident daca masina e prevazuta cu asa ceva. Nu de alta, dar Partidul Ecologist aflat la putere ar fi constatat ca amidonul e o substanta foarte pretioasa. Si da, stiu, unii nu se vor integra asa usor de la 1. Nu-mi ajunge ca stau eu sugrumat la cei 10 kmph cu care ma deplasez prin Bucurestiul asta sufocat! Sa moara si capra celui din spate! Puneti-va folie! Pana una alta, in spate cel putin e legala! Evident, daca sunteti d-aia de iau curbe pe doua roti, dati jos din masina toti inconstientii! Link to comment
Esperatul Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Ia vedeti voi clipul asta: va rog. Link to comment
Lucian M Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Bun, si ce facem cu prietenii capsomani care nici in fata nu vor sa-si puna centurile? Trebuie sa-i bag in parbriz sau in tetiere tot timpul ca sa-i conving? Doar de cateva ori si e destul, dupa aia isi vor pune singuri centurile, ca "nebunul de la volan" (in categoria asta ma includ si pe "je") ii face sa-fi verse matele sau sa se dea cu capul de stalpi. Ma rog, eram cu masina tatei azi si am facut niste depasiri mai in forta, nistre franari la care a intrat si SBS, da' mama tot nu si-a pus centura (are neamuri in politie, la nivel inalt ). Eu o port tot timpul, din cauza la bipaitoarea aia insuportabila, uneori o visez si noaptea... Link to comment
laurentziu83 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Cum conduc Matizul de aproape 2 saptamani, exact acum in perioada cu noul cod rutier, vad ledul din bord pentru centura mai util ca niciodata. Pe nici o masina de am mai condus nu l-am mai avut. Link to comment
Elfu Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 De cand mi-am luat Lacetti le folosesc de fiecare data cand am pasageri in spate. Cui nu-i convine (colegi de servicu, prieteni) nu se urca in masina. Nu vreau in caz de accident sa ma simt responsabil pentru inconstienta lor. Link to comment
Chip Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 In afara localitatilor, folosesc centura din spate... mai ales la viteze mari si cu anumiti soferi Link to comment
amagdea Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Vă recomand extrem de călduros şi din experienţă proprie să folosiţi centura când vă urcaţi într-o maşină. Indiferent de locul în care vă urcaţi. Când am fost lovit din spate cei 2 de pe bancheta din spate s-au ,,plimbat'' prin maşină cu consecinţele de rigoare ( genunchi, mână, cap). Link to comment
denis_best Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 bravo eu le folosesc de cand am masina, mai ales pt. segiolinno (scaunelul lu' ala micu) Erau obligatorii in Europa, acum sunt si la noi. Dar romanu e inconstient ... nu le foloseste nici pe alea din fata! Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Mie mi le-a dezvirginat Sharpe zilele astea. Link to comment
nrares Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ieri au fost dezvirginate si ale mele. Doamne, ce praf era pe ele. Daca m-ati fi pus pe mine habar n-aveam cum se prind. Link to comment
iulia Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Confirm >- Erau intr-o stare excelenta Link to comment
Moshu Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Da, cu martori! Sunt noi, curate, si bune de folosit cu incredere. Link to comment
Satori Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Pentru ca mai aveti si copii: http://www.youtube.com/watch?v=azgBhZfcqaQ...ted&search= Link to comment
CARABUSU Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 (edited) Eu le folosesc pentru a prinde ceva(cand merg la o interventie in alt oras prin laptopul)si o mai foloseste nevasta-mea cand conduc mai sportiv . Edited June 2, 2007 by CARABUSU Link to comment
Razv Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Da .. cand conduce o "anumita" prietena ... Link to comment
Adi_Iacob Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 In afara cazului cand se joaca juniorul la ele, duminica am venit de la barajul Siriu, iar cei din spate (doi copii, de 14 ani fata si 16 ani baiatul) si-au pus centurile amandoi benevol... La dus nu s-au atins de ele. Inclin sa cred ca nu i-am speriat cu stilul meu de mers, nici macar nu am trecut de 110 km/h pe lunca, in linie dreapta. Parintii lor nu au masina, si m-a surprins placut faptul ca le-au pus (probabil m-au vazut pe mine si pe sotie ca le punem de fiecare data). Link to comment
EM!L Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Prin puterea exemplului i-am convins si eu pe mult din cei ce merg frecvent cu mine sa poarte centura! Mai nou si in spate! Link to comment
VAXXi Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Eu folosesc centurile din spate dupa ce mi-a cazut un server de pe bancheta Link to comment
greieras Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Cine vrea sa mearga in masina mea isi pune centura, indiferent daca sta in fata sau in spate Link to comment
marius.nita Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Cine vrea sa mearga in masina mea isi pune centura, indiferent daca sta in fata sau in spate >- Link to comment
Maniac22 Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Cine vrea sa mearga in masina mea isi pune centura, indiferent daca sta in fata sau in spate HA HA HA, asa le fac si eu, sa vezi ce fete fac cand le spun ca nu plec de pe loc pana nu-si pun centurile! Link to comment
A.C_MATIZ Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Eu folosesc centurile din spate atunci cand stau pe acele locuri.Iar la mine in masina cine nu le foloseste merge pe jos. Link to comment
c_french84 Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 (edited) Mi le-am pus o singura data...stateam in mijloc pe bancheta din spate si mai intai am pus centura din mijloc apoi mi le-am prins si pe celelalte pt pasagerul din stanga si dreapta spate! Daca cielo avea centuri pretensionate eram si eu adeptul lor!(acum sunt sigur ca or sa fie destui care o sa zica :''oricum iti poate salva viata'',ceea ce poate fi adevarat intr-o adevarata masura...) Edited August 17, 2007 by c_french84 Link to comment
Bel_Ze-but Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Eu nu , ca nu stau in spate (ca n-am volan acolo...) Insa fecior-miu s-a invatat ca de cum urca in masina sa anunte scurt : 'CENTURILE !" si sa si-o prinda pe a lui (aia din mijloc). Asta dupa ce timp de vreo jumatate de an cauta sa se fofileze pt. ca nu avea libertate de miscare... Link to comment
Recommended Posts