TZN 85 BUB Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Cumpar instalatie aer conditionat pentru matiz ! *prefer sa fie montat pe masina sa o vad functionand *sa fie pe o raza de 200 km de galati pentru a o ridica personal(nu as vrea sa trec prin curier) Cel ce o vinde daca o si monteaza pe Matiz 2007 euro 4 sa faca pret si pentru montaj ! ciuhureanu_d 0747 020 212 - dani Link to comment
TZN 85 BUB Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 cumpar, ma deplasez pe o raza de 200 km pentru a ridica instalatia, daca va pricepeti, doresc si montaj ! Link to comment
raven84 Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 De ce nu vorbesti la magazinul de pe Radu Negru, sigur iti gaseste ce ai nevoie si chiar mai sigur are marfa super buna. Link to comment
TZN 85 BUB Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 (edited) am vb cu dl. , a cerut 10 mil pe instalatie. tind sa cred ca pot sa gasesc si mai ieftin de atat. stiu ca are marfa buna, dar instalatii am vazut si la 7-8 mil, doar ca se terminase stocul. multumesc, Edited August 19, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii şi majusculele acolo unde se impun. Link to comment
Recommended Posts