Costi VLN Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Nasol moment. Din pacate,aceleasi dungi am avut si eu pe Dacie,iar dupa inlaturarea lor le-am sters cu diluant parca.Incearca. Cat despre pretul usii cat e?Ca doar nu o fii dauna totala de la o usa. Link to comment
argon Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Daca imi mai indoia o usa si o aripa era dauna totala. Poate era mai bine, ca le indreptam, si luam banii. Usa dreapta fata cu manopera iasa cam 1600 ron, minim, la fata locului poate se mai pune(bandou, bolturi, etc) Link to comment
madkat Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Dungile alea se gasesc la rola. Stiu ca am vazut prin targ prin bucuresti, vara trecuta. Sper insa ca usa noua originala sa nu fie la fel de "buna" ca usa mea noua si originala, care dupa 4 ani are mai multa rugina decat restul masinii. Si are tabla mai subtire. Link to comment
argon Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 (edited) E singura care se gaseste pentru Espero, e GM, holograma, tot tacamul, pentru altele se gasesc si repere chinezesti, care sunt de staniol, si lasa gapuri de un deget. Ma intereseaza sa arate ca inainte, asta e Espero fugarit, nu primul, care e de 'showroom'. Mai are si un prag gaurit de intra pumnul, trebuie sa-l fac si pe ala, celalalt prag e schimbat cu totul de fostul proprietar. Edited February 7, 2011 by argon Link to comment
madkat Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Da, cu holograma etc a fost si a mea... Link to comment
lucius_1982 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 (edited) Sunt doar pregatite de vopsit, dar astept vremuri mai calde, ca nu ma grabsc sa dau bani si la uscare la cuptor. Sau poate reusesti si le faci asa. Vazut in Bv pe un Astra F Edited February 10, 2011 by lucius_1982 Link to comment
Costi VLN Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Cine draq si-o monta asa jante. Link to comment
argon Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 Cine vrea sa-si cumpere, am vazut mai multe dotate cu asa ceva, femei in general. http://www.anvelopeservicemobil.ro/Ronal-Bear-pret-160p7803.htm Link to comment
laurentziu83 Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Cred ca trebuie sa fii tampit sa dai 400 ron pe o janta sa echipezi putregaiul ala de masina. Link to comment
argon Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 Nustiu de ce am impresia ca le-a luat mai pe moca, un set de jante SH marime mica dincolo e vreo 50 euro. Link to comment
Dj_Dark Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Nasol moment . E botita bine. Link to comment
argon Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 Am luat masina, a iesit perfect usa veche, e ca noua, bate si nuanta, si in portbagaj cu o usa noua in folie )"> Link to comment
argon Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 Espero cu cutie automata a primit capete de bara, si amortizoare SS sport pe gaz pe spate, am constatat ca le avea pe cele originale din fabrica, Boge made in korea, cu data fabricatiei 1997 stantata. Asta la minim 210.000 km, se subantelege ce salupa era. In rest a avut schimbate amortizoare fata si toate 4 arcurile nu cum mult inainte sa o iau, deci m-am scos. Abia-mi vine sa cred ca importanta pot sa aiba amortizoarele spate, parca e cu totul alta masina, aviz amatorilor cu salupe in dotare. Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 pana la urma, pe espero tau ce suspensie mai ai? frumoase toate oricum Link to comment
argon Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Arcuri normale, chiar heavy duty pe spate, cu amortizoare pe gaz Sachs Advantage. Link to comment
argon Posted March 11, 2011 Author Share Posted March 11, 2011 Mi-am facut de lucru ca a venit caldura, le mai trebuie doar vopsea. Sper sa nu fie probleme la gume de 155 pe jante de 5.5J, pentru ca jantele originale au 4.5J Link to comment
argon Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Poza din avatarul lui e de vina, mi-au placut jantele galbene, si arata parca mai bine la masina albastra. Link to comment
ZDN Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Arata foarte bine , racing style "> in combinatie cu albastru. Domnu bara, nu vopsesti si bara? 1 Link to comment
laurentziu83 Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Eu n-as vopsi bara de la Matiz nici sa ma platesti. In afara ca va arata masina a SE chel, se mai si cojeste vopseaua de pe ea si va arata ca dracu'. Si acum imi pare rau dupa bara aia neagra ce costa 150 de lei (pana si cainii ii stiau pretul si nu se sacrificau pe altarul ei, preferand bare de alte masini, precum Clio Symbol sau Megane 3) si pe care se vedeau greu zgarieturile. 2 Link to comment
argon Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 (edited) Bara n'o vopsesc, ca e frecata destul de des(ca de aia ii zice bumper), si s-ar vedea imediat. Imi pare rau doar ca nu se gasesc marimea asta anvelope cu protectie de janta, la Espero pe 15 de alea am. Edited March 28, 2011 by argon 1 Link to comment
ZDN Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Gusturile nu se discuta Era doar o parere Daca o vopsesti cu spray sigur ca se cojeste,dar asta e o alta poveste. Sfintirea bari de catre caini,se face doar daca a mai fost sfintita de alti membri ai comunitatii canine )"> Oricum arata bine jantele 1 Link to comment
argon Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Si pe masina cum arata? > 1 Link to comment
sorinm Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Fara suparare dar...arata ca naiba, zici ca e matizul vreunui pui de tzigan. Daca le faceai auriul de la Subaru era cu totul alta mancare de peste. 6 Link to comment
raven84 Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Mda, arata prea copilaresc si chiar daca sunt bine vopsite, combinatia tot aduce aminte de masinutele din parcul de distractii... Link to comment
Recommended Posts