VAXXi Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Si pe masina cum arata? > Arata groaznic Link to comment
argon Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Multumesc de pareri, la masina de femei banuiesc ac merge, era mai bine roz? > Link to comment
sorinm Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Eventual niste fluturasi. Asta e la moda. Link to comment
Englishman Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 (edited) Io` as fi facut o spita galbena, una mov si una rosie, da` e suficient de hidos si asa. Edited March 30, 2011 by Englishman 2 Link to comment
VAXXi Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Greseala e ca le-ai facut mate; o culoare deschisa (ca galbenul tau) facuta mat va arata precum o spoiala orice i-ai face. Daca era o culoare inchisa, mai era cum mai era. Link to comment
Robert_MNW Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 , la masina de femei banuiesc ac merge, era mai bine roz? Sincer da, veneau mai bine roz! Am vazut pe multe masini chiar si live si dau bine jantele roz...tine doar de gusturi treaba In schimb culoarea asta a ta este... 1 Link to comment
ZDN Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Jantele pe asfalt arata bine,dar pe masina,parca nu e locul lor acolo. La acest albastru,mergea bine,negru chrome sau gri sobolan. Oricum, daca tie iti place ,ce mai conteaza. Link to comment
madkat Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Jante galbene nu sunt urate. Insa ai ales prost nuanta. Chiar foarte prost. Link to comment
sorinm Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Gata , a inteles omul ) Nu-l mai faceti sa ii para rau. Link to comment
dakar Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Mergeau si orage,ca doar sunt complementare cu albastru Link to comment
argon Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 (edited) Greseala e ca le-ai facut mate; Telefonul cu camera e de vina, se observa ca difera si nuanta de la o poza la alta, facuta una dupa alta dar de la distante diferite, de fapt sunt chiar lucioase, cu lac si tot ce trebuie, in realitate arata mai bine ca in poze, denatureaza culoarea telefonul, o sa incerc sa fac poza cu aparatul foto. Edited March 30, 2011 by argon 1 Link to comment
argon Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Espero automat a fost tinta unui control in trafic RAR, atrasi probabil de chestiile astea A urmat un control de noxe care a iesit perfect, si alte nimicuri, care au fost tot OK. De pragul ruginit nu au zis absolut nimic, ca nu am apucat sa-l fac. Pentru csenoane am primit doar avertisment, le-am si schimbat deja cu becuri normale Osram nightbreaker, ce trebuie sa fac demult dar am tot amanat. Link to comment
argon Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Stiu doar H1, o sa ma uit maine, ca e in portbagaj acum. Link to comment
Dj_Dark Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Arata a 6000k. Eu n-am patit pana acum nimic, de mufler-ul de la toba se iau tot timpul la itp, in rest, nimic, vedem anul asta ca s-au facut mai multe modificari. Link to comment
argon Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 ITP-ul l-am trecut pe bune, cu alea montate, dar s-au trezit astia in trafic, asa ca am zis sa le dau jos, sa scap de o grija. Link to comment
zeneseu Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 (edited) ITP nu-i tot una cu RAR. Cand ai sa faci ITP-urile la o statie RAR, mai discutam. Pana atunci nu le baga barna in ochi, oamenii si-au facut doar datoria. Edited April 7, 2011 by zeneseu Link to comment
madkat Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Ma bucur ca acele echipaje de RAR chiar isi fac datoria! 2 Link to comment
argon Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 (edited) ITP nu-i tot una cu RAR. Cand ai sa faci ITP-urile la o statie RAR, mai discutam. Pana atunci nu le baga barna in ochi, oamenii si-au facut doar datoria. Poate oricand sa blocheza masina pentru controlul RAR la orice statie de ITP, teoretic normele sunt identice, si orice statie risca sanctiuni daca nu le respecta. Edited April 7, 2011 by argon Link to comment
tolin Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Intr-o replica celebra, regretatul prof. Tomescu a prevazut: "Miroane, se strange latul !" 3 Link to comment
zeneseu Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 (edited) @Argon Sa nu dezvoltam subiectul despre statiile ITP. Supracontrolul se face cu un scop. Daca te prinzi care este ala si care este cauza lui - bine, daca nu...iar bine. P.S. Daca te pica la ITP pentru xenoane, ce ziceai? Edited April 7, 2011 by zeneseu Link to comment
laurentziu83 Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 (edited) Ma bucur ca acele echipaje de RAR chiar isi fac datoria! Subscriu. Sunt curios totusi, daca nu se gasesc becuri de xenon la aceeasi culoare cu becurile clasice. Atunci ar fi cam greu sa te dibuiasca. Edited April 7, 2011 by laurentziu83 Link to comment
AndreiA Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 De treaba cu xenoanele nu-s prea lamurit ca inca nu am bijuterit dar stiu ca sunt masini de serie cu xenon intrebare :e specificat undeva in talon sau in carte. Link to comment
boditza Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 (edited) nu este specificat dar masinile cu xenon din fabrica au spalator faruri si reglaj automat al nivelului farurilor, deci nu este prea greu sa isi dea seama Edited April 8, 2011 by boditza Link to comment
Recommended Posts