Jump to content

Jurnalul Meu

argon

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Frumusele jantele,sa le invarti sanatos.

Totusi,as fi ales 16.greenguy.gif

De ce 16? Diametrul total al rotii cu janta de 15 e mai mare decat cu cele de 16.

Si cateva poze: post-3429-0-69561500-1312631596_thumb.jpg post-3429-0-12389500-1312631601_thumb.jpg post-3429-0-39035500-1312631605_thumb.jpg

Felicitari dar eu as fi facut orice pt motorul de 1.6. Am condus 1.4 16v pe clio si nu se compara cu cel de 1.6 16v cu distributie variabila care trage mult mai uniform si mai bine.

Nu conduc eu agresiv de obicei, ci potolit, si cand chiar vreau, sau intr-o depasire la limita daca e cazul, am observat ca pe la 4500 -5000 isi da drumul si motorul asta, trage bine, probabil pe atunci isi arata toti cei 100 de cai.

Edited by argon
  • 3 months later...

Jantele de mai sus s-au dus demult, mi-au zis atatia ca-s stil cocalar pana am inceput sa le vad si eu asa, acum am de tabla cu capace originale, pe viitor doar originale voi pune, daca mai pun de aliaj.

In rest merge de zici ca-i Daewoo, are 130.000 km, n'am schimbat nimic la ea, decat uleiul de la motor, ca s-au facut 30.000 km cu vechiul ulei, si uleiul de la cutie pe care nu l-as fi schimbat daca nu schimbam si sonda de marsarier, asa am luat-o cu ea defecta, boala lor.

Ce am aruncat pe fereastra? Le-am dat cu mai mult decat le-am luat

si piesele de Renault nu-s ieftine deloc.

Asta e un mit, si nu te condamn, ca si eu credeam la fel, piesele sunt ieftine, sau ma rog, ca la alte masini daca stii de unde sa le iei, iti dau un exemplu, la singura sa-i spunem piesa ce am schimbat-o la masina, sonda marsarier la reprezentanta 280 ron, la magazin marca 'Facet' 70 ron. E valabil la orice altceva, toti producatorii fac piese, nu trebuie luate originale Reno, merg si Lemforder, de exemplu la articulatii.

Edited by argon
  • 5 months later...