dreamlike Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 In timp ce unii au adunat deja impresii din vacanta altii sunt de abia in faza de planificare, in timp ce unii se antreneaza indoor altii se pregatesc outdoor, in timp ce unii isi lustruiesc masinile altii vin cu ele pline de praf, in timp ce unii fac sute de km pentru a participa la intalnire, altii vin pe jos, oricum ar fi, zic sa ne vedem maine la Friends cu incepere de la ora 19.00, nu se admit intarzieri, cine vine dupa 7 p.m. plateste cate o sicola pentru fiecare participant. Pana atunci, cine nu are somn, maine dimineata de la ora 7, plec pe traseu pentru un antrenament foarte puternic si intru astfel pe ultima suta de metri pentru cea mai tare cursa de mtb la care o sa particip anul asta: http://ciclism.ro/maraton/ Link to comment
paul_marines Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Buna idee vom proceda conform desenului animat catre care am atasat link-ul. Cip N Dale Link to comment
yannlepantrec Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Voi fi acolo la datorie! Link to comment
MCojo Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Discutie intre nevasta-mea si fi-miu la intoarcere de la intalnire: " - Ce faci mami, cum a fost?! Ce ti-a dat tati sa bei? - Bere... - Da' tati ce a baut? - Bere... - Si cu cine te-ai mai intalnit? - Paul. - Si Paul ce a baut? - Bere... " Concluzia : suntem un club mare consumator de bere... Link to comment
Immortal Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Noi am chiulit saptamana trecuta (avem motivatie!) si, din pacate, vom skippui si frapeul de maine...noroc c'avem pile la doctor de ne mai rezolva cu o scutire Enjoy the cold one! Link to comment
yannlepantrec Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Nici eu nu ajung saptamana asta. Ma Bucuresc. Link to comment
paul_marines Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Incerc sa ajung, dar mai intai sa rezolv niste vinete si ardei capia pentru la iarna. Chip n' Dale - winter storage Link to comment
Recommended Posts