scorpion Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Asa cum am spus in alt topic , m-am hotarit sa cumpar un Opel Meriva , dupa 10 ani de masini Daewoo ( ca proprietar ) . Cautind pe la dealeri am gasit-o , a fost produsa in 2008 si nevinduta datorita venirii crizei , culorii si probabil politicii de preturi a dealerului . Motorul este de 1,4 benzina , 90 cai putere , am crezut initial ca pe oras va fi lenesa , avind in vedere ca este primul motor ca putere in gama masinii , dar nu este deloc asa . Ca optiuni , aer conditionat , servodirectie electrohidraulica , ABS , geamuri electrice fata , radio CD , proiectoare ceata , jenti aliaj , scut motor , computer bord , volan reglabil . Scaunele spate se pot deplasa ca si cele de fata , in functie de necesitati . Nu am avut de negociat decit pretul , a fost de 9500 euro , la care am putut folosi vauchere Rabla , deci un pret final , considerind taxa de prima inmatriculare ar fi de 8200-8300 euro . Cam atit de moment, saptamina viitoare va vedea litoralul romanesc , i-as fi aratat meleaguri straine , dar nu pot s-o inmatriculez repede si trece concediul . Poze nu am apucat sa-i fac,am luat-o ieri ,http://www.rucom.ro/index.php?id=8&car=19 , nu este reclama pentru dealer . Revin cu impresii peste o saptamina , dupa prima mie de kilometri . Link to comment
DGT Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 S-o stapanesti sanatos , fara evenimente rutiere!Si poate o vedem la intalnire.Concediu placut! Link to comment
adrian_r5 Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Scaunele spate se pot deplasa ca si cele de fata , in functie de necesitati . Cite sint pe spate ... ? ... 3 scaune individuale sau bancheta fractionata 2+1 ? Link to comment
Wolfman Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Faina (inclusiv culoarea), sa va poarte sanatosi! Link to comment
EM!L Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 (edited) Să vă bucuraţi de ea fără probleme! Musai s-ajung şi eu pe la întâlniri s-o văd. De-acu' participanţii obişnuiţi au Opel, Hyundai, Reno, VW, din ce în ce mai rare Daewoo-urile. Şi în plus sunt 2 MPV-uri Edited August 22, 2010 by EM!L Link to comment
scorpion Posted August 22, 2010 Author Share Posted August 22, 2010 Cred ca din amindoua , au glisiere pentru deplasarea inainte-inapoi , se fractioneaza lateralele si centralul , cind rabati centralul , se pot introduce skiuri sau altceva lung . Deasemenea se pt culca spatarele lateralelor , pina acum nu am incercat , imi aduc aminte doar din prezentarea dealerului . Link to comment
NFS Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 (edited) Hai s-o stapaniti sanatosi! Auzi, da'i galbena? )"> Sa vezi ce te bate ileana! Edited August 23, 2010 by NFS Link to comment
ileana Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Nu-l bat, il felicit ptr alegere. Multi km impreuna! Link to comment
guru Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Eu m-am urcar in ea Miroase a...Opel nou, adica, diferit fata de nemtoaica mea. Mi-a placut pozitia la volan, ai senzatia ca esti intr-un bus. Faina si amplasarea computerului de bord, si afisajul, totul e gandit sa nu bata soarele in el! Sa o stapanesti sanatos, dar avand in vedere ca e MAREEEEE, trebuie sa o uzi cu bere MULTAAAAAAAAA, la intalniri! Link to comment
scorpion Posted September 12, 2010 Author Share Posted September 12, 2010 Masina a ajuns acum la 1400 km , din care 1200 km au fost facuti in exteriorul orasului . Din pacate nu pot sa ajung la Intilnirea Nationala cu teutonul meu blond cu origini spaniole , din cauza agendei incarcate a lunii . Totusi , cred ca va trece saptamina viitoare o zi in Serbia . Ca impresii despre conducere ei , desi este inalta , sta bine in curbe , centrul de greutate este jos , demarajul in oras nu este inferior lui Cielo ( masina este mai grea , 1300 kg) . In privinta culorii , dupa ce am vazut la mare alte Merive culoare inchisa , am ajuns la concluzia ca galbenul o prinde bine . Voi reveni cu poze . Link to comment
Recommended Posts