marius2051 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 (edited) Daewoo Nubira break An fab.2000 motor 1.6 carburant benzina +GPL servo-directie ABS Fata/spate geamuri electrice F/S AC (necesita freon nimik altceva cu verificare service no problem) faruri electrice oglinzi electrice gri metalizat (VOPSEA ORIGINALA) contact la id blue_sky2051@yahoo.com nush daca e voie pt ca sunt nou pe forum discuri frana noi+placute(fata) schimbat simeringuri distributie +simeringuri ax cu came,simeringuri planetare,garnitura chiuloasa ,garnitura pompa de ulei ,ulei +filtru ulei,bobina inductie,schimbat rulmenti toate 4 roti,schimbat filtru de aer,schimbat fise bujii, schimbat butuc roata spate dreapta nou(am vrut sa ii pun jante de aluminiu si am stricat filetele la butuc ..problema prezoane scurte prindea putin si am strans pana sa dat peste cap ),cauciucuri noi,asigurare ,itp,proprietar,fisa fiscala etc...alte detalii poze etc la id de mess blue_sky2051 Edited August 24, 2010 by marius2051 Link to comment
Depecher Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 (edited) Trebuia sa pui si un pret orientativ si 2-3 poze si nr de km la bord Edited August 25, 2010 by Depecher Link to comment
marius2051 Posted August 26, 2010 Author Share Posted August 26, 2010 Daewoo Nubira break An fab.2000 motor 1.6 carburant benzina +GPL servo-directie ABS Fata/spate geamuri electrice F/S AC (necesita freon nimik altceva cu verificare service no problem) faruri electrice oglinzi electrice gri metalizat (VOPSEA ORIGINALA) contact la id blue_sky2051@yahoo.com nush daca e voie pt ca sunt nou pe forum discuri frana noi+placute(fata) schimbat simeringuri distributie +simeringuri ax cu came,simeringuri planetare,garnitura chiuloasa ,garnitura pompa de ulei ,ulei +filtru ulei,bobina inductie,schimbat rulmenti toate 4 roti,schimbat filtru de aer,schimbat fise bujii, schimbat butuc roata spate dreapta nou(am vrut sa ii pun jante de aluminiu si am stricat filetele la butuc ..problema prezoane scurte prindea putin si am strans pana sa dat peste cap ),cauciucuri noi,asigurare ,itp,proprietar,fisa fiscala etc...alte detalii poze etc la id de mess blue_sky2051 2200euroi km 150000 Link to comment
Recommended Posts